Αρκετά και πάλι τα πρόστιμα και για μάσκες

Μπορεί να μην ισχύουν πλέον (και προς το παρόν) τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα στην Κρήτη, αλλά οι έλεγχοι για τα ισχύοντα μέτρα συνεχίζονται καθημερινά.

Το τελευταίο 24ωρο οι πλέον τρανταχτές περιπτώσεις βεβαίωσης παραβάσεων των μέτρων κατά του κορωνοϊού ήταν δύο.

Στο Ηράκλειο και σε υπεύθυνο συναυλίας επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500 ευρώ γιατί δεν είχε πλάνο θέσεων, και για μη τήρηση αποστάσεων, μη έλεγχο πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης και μη έκδοση ηλεκτρονικού εισητηρίου.

Στο Λασίθι σε επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και επταήμερη αναστολή λειτουργίας επειδή υπήρχαν όρθιοι πελάτες.

Επίσης στα Χανιά ιδιοκτήτης φαρμακείου καλείται να πληρώσει 300 ευρώ πρόστιμο επειδή δεν είχε πινακίδα που να αναφέρει πόσοι πελάτες μπορούν να είναι μέσα στο φαρμακείο.

Σε ότι αφορά στην μη χρήση μασκών.

Στα Χανιά, βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις σε υπαλλήλους καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος , δύο σε πελάτες μίνι μάρκετ και μια σε υπάλληλο μίνι μαρκετ.

Στο Ρέθυμνο, επιβλήθηκαν δύο πρόστιμα σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο Ηράκλειο, βεβαιώθηκαν δυο πρόστιμα σε ιδιώτες που δεν φορούσαν μάσκες σε εξωτερικό χώρο όπου υπήρχε συνωστισμός και ένα πρόστιμο σε υπάλληλο καταστήματος.

Στο Λασίθι, επιβλήθηκαν τρία πρόστιμα σε επιβάτες αυτοκινήτου, ένα σε επιβάτη ταξί, ένα σε πελάτη καταστήματος και ένα σε ιδιώτη που δεν φορούσε μάσκα σε εξωτερικό χώρο με συνωστισμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook