Η διεύθυνση του Δημόσιου ΙΕΚ Ρεθύμνου σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει ότι από τη Πέμπτη 16/9 έως και τη Τετάρτη 22/9 (15:00-20:00) θα γίνονται οι εγγραφές των επιτυχόντων της Α’ φάσης εγγραφών, όσων είχαν δηλαδή υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση.

Τα  Αποτελέσματα Επιλογής έχουν αναρτηθεί εδώ.

Ακόμη η διεύθυνση του Δημόσιου ΙΕΚ Ρεθύμνου θέλει να επιστήσει την προσοχή στη ανακοίνωση που εξέδωσε ότι θα ακολουθήσει Β΄Φάση εγγραφών από τις 24 έως τις 28/9 για τους επιλαχόντες και Γ' Φάση εγγραφών από τις 29/9 έως τις 1/10 για όσους δεν κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση.

Για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες θα χρειαστούν τον ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου, τον τίτλο σπουδών που χρησιμοποίησαν κατά την ηλεκτρονική τους αίτηση (Απολυτήριο Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου, Πτυχίο ΕΠΑΛ ή ΤΕΕ, κ.ά.) , τον Ατομικό Λογαριασμό Ασφάλισης σε περίπτωση που υπάρχει προϋπηρεσία στην ειδικότητα και οποιοδήποτε νομιμοποιητικό έγγραφο αποδεικνύει την ένταξη στις κατηγορίες των τριτέκνων, των πολυτέκνων, των ΑμΕΑ, των μελών μονογονεϊκής οικογένειας ή των παλλινοστούντων

Αναφέρει ακόμη ότι τα φωτοαντίγραφα δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένα.

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους αυτοπροσώπως.

Στην περίπτωση κατά την οποία, εγγεγραμμένος μέσω της διαδικασίας του παράλληλου μηχανογραφικού επιλέχθηκε μέσω της τρέχουσας διαδικασίας και επιθυμεί την φοίτησή του στη νέα ειδικότητα, θα πρέπει να υποβάλλει στο Ι.Ε.Κ. που είχε αρχικά εγγραφεί υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμεί τη διαγραφή του εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας εγγραφών Α’ φάσης, διαφορετικά θα χαθεί το δικαίωμα εγγραφής του στην Α' φάση.

Στη φάση αυτή δίνεται η δυνατότητα να δηλώσουν βελτίωση όσοι είναι επιτυχόντες σε μεταγενέστερη της 1ης προτίμησής τους, προκειμένου να διεκδικήσουν μια κενή θέση σε καλύτερη προτίμηση

Η φοίτηση στα Δημόσια ΙΕΚ είναι δωρεάν και διαρκεί πέντε εξάμηνα: Τέσσερα εξάμηνα κατάρτισης και ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες και η παρουσία είναι υποχρεωτική.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε τη σχετική δημοσίευση.

Δ.Ι.Ε.Κ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

http://www.iekreth.gr/

Ε. Παχλά & Σ. Πέτρουλα, Περιβόλια Ρέθυμνο

Τηλ.: 28310-53969  & 53970

Email: [email protected]


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook