Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο 1ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Αρκαλοχωρίου

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας στο πλαίσιο συμμετοχής του στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021» διοργανώνει, και ώρα 17.00 στο Αμφιθέατρο 1ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Αρκαλοχωρίου, ημερίδα με θέμα: «Οδική ασφάλεια και βιώσιμη κινητικότητα: Την γνωρίζω; Την εφαρμόζω;»

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι κ.κ. Γιάννης Λιονάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΣΥΠΡΟΤΑ και Mαρία Σίτη, Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός, Συγκοινωνιολόγος, MSc. Πολεοδόμος - Ερευνήτρια Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας ΕΜΠ. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των καινοτόμων δράσεων του ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου «Πρότυπος Αυτόνομος Σταθμός Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων με χρήση Α.Π.Ε.» και  «Αυτόνομος Σταθμός Α’ Βοηθειών με Ενσωματωμένο Φωτοβολταϊκό Σύστημα» από τον κ. Εμμανουήλ Καγιαμπάκη, Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου.

Κάλεσμα συμμετοχής στην ημερίδα αλλά και στις υπόλοιπες δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» απευθύνει ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης ο οποίος επισημαίνει ότι «ο Δήμος Μινώα συμμετέχει για πρώτη φορά στον εν λόγω ευρωπαϊκό θεσμό και αναδεικνύει με τις δράσεις που οργανώνει τη σημασία προαγωγής βιώσιμων προτύπων κινητικότητας συνάμα με την ευαισθητοποίηση  των πολιτών για θέματα όπως η οδική ασφάλεια, η χρήση εναλλακτικών μέσων κυκλοφορίας, κ.α.».


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook