Συνοδέψτε τα με γιαούρτι ή γάλα και φρέσκα φρούτα

Υλικά

60 γρ. φρέσκο βούτυρο
3 κ. σ. μέλι
1 κ. γλ. κανέλα
300 γρ. νιφάδες βρώμης
50 γρ. γκότζι μπέρι
50 γρ. ηλιόσπορο
50 γρ. αμύγδαλα φιλέ
50 γρ. αποξηραμένα κράνμπερις

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προετοιμάστε ένα ταψί στρώνοντας μία λαδόκολλα και προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ρίξτε της νιφάδες βρώμης, ανακατέψτε με τους ξηρούς καρπούς και πασπαλίστε με την κανέλα.
Βήμα 3
Σε ένα κατσαρολάκι λιώστε το βούτυρο με το μέλι και περιχύστε το μείγμα στις νιφάδες βρώμης.
Βήμα 4
Ανακατέψτε καλά μέχρι το μείγμα με το μέλι να πάει παντού.
Βήμα 5
Απλώστε στο ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 25- 30 λεπτά.
Βήμα 6
Αφήστε να κρυώσει, προσθέστε τα κράνμπερις και τα γκότζι μπέρι και αποθηκεύστε σε κλειστό βάζο
Βήμα 7
Απολαύστε με γάλα ή γιαούρτι και φρούτα εποχής.

Πηγή: newsbeast.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook