Όπως εξήγησε, δεν πήρε με ευκολία την απόφαση να φύγει από το ριάλιτι, ωστόσο δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη με το νέο της επαγγελματικό βήμα, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star βρέθηκε η Βίκυ Καγιά, η οποία -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ που θα αναλάβει, το DWTS, καθώς και στην πρώτη χρονιά που παρακολουθεί το GNTM από τον καναπέ της.

Όπως εξήγησε, δεν πήρε με ευκολία την απόφαση να φύγει από το ριάλιτι, ωστόσο δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη με το νέο της επαγγελματικό βήμα, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

«Έπαθα διάφορα ψυχοσωματικά, δεν ήμουν καλά»

«Νιώθω καλά που άλλαξα ομάδα. Μέχρι να καταφέρω να βγάλω από το στομάχι μου και από την καθημερινότητά μου το GNTM και να πω ότι για λόγους και προσωπικούς και επειδή υπήρχε κι ένα άλλο πρότζεκτ πρέπει να λείψω, έπαθα διάφορα ψυχοσωματικά, δεν ήμουν καλά. Δεν ήμουν καλά μέχρι να το καταλάβω, να το πούμε, να το νιώσω, να το αισθανθώ, να το δεχτώ» είπε αρχικά.

«Μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν το αποφάσισα γιατί είχε να κάνει και με μένα που είχα πάρα πολύ κουραστεί, δέχτηκα και τη νέα πρόταση, είμαι και μαμά, ήθελα να κάτσω κι ένα καλοκαίρι με τα παιδιά. Δυστυχώς ο προγραμματισμός έπρεπε να προχωρήσει όπως προχωράει και δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη δική μου την πλευρά» συμπλήρωσε.

«Για μένα ήταν η ώρα να σταματήσω. Δεν έγινε εύκολα, έγινε όμως. Μου λείπει από την άποψη του να είμαι εκεί και να βλέπω τα μοντέλα, τα πολύωρα γυρίσματα και όλο το καλοκαίρι που δουλεύουν τα παιδιά ασταμάτητα, δεν μου έλειψε» κατέληξε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook