Καθώς προχωράνε οι οντισιόν του GNTM όλο και περισσότεροι παίχτες βγαίνουν και δηλώνουν ενοχλημένοι με την κριτική που δέχτηκαν.

Ορισμένα σχόλια των κριτών στα πλαίσια της κριτικής που ασκούνε είναι πιο καυστικά με αποτέλεσμα κάποιοι παίχτες να νιώθουν ενοχλημένοι.

Η πρώτη παίκτρια που έκανε τέτοιου είδους δηλώσεις ήταν η Ολυμπία Χριστοφορίδου, η οποία ισχυρίστηκε ότι την έβαλαν να πει αστείες-χαζές ατάκες και ότι έδειξαν τις χειρότερες στιγμές της για την τηλεθέαση.

Ωστόσο ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να προστεθεί με το χθεσινό επεισόδιο. Μια ακόμα δυσαρεστημένη παίκτρια  μέσα από post και stories στο Instagram θέλει να δώσει την δική της απάντηση στους κριτές. Ο λόγος για τη Μαρία Χολίδου, η οποία δεν ενοχλήθηκε τόσο επειδή δεν πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού όσο για τα σχόλια που δέχτηκε.


Η ίδια λοιπόν προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση που συνόδευε ένα καινούργιο της post στο Instagram.

 

Να σημειωθεί ότι η κοπέλα λίγο καιρό αργότερα στέφθηκε «Star Πελοπόννησος» και όπως λέει, δικαιώθηκε για τη συμπεριφορά που αντιμετώπισε στο GNTM.

 

Ανάμεσα στις δηλώσεις που έκανε σαν νικήτρια στην κάμερα του ‘Happy Day’, η Μαρία αναφέρθηκε και στις στιγμές της στο παιχνίδι μοντέλων, λέγοντας πως: «Δέχτηκα αρνητική κριτική, σχολίασαν το σώμα μου, είπαν ότι έχω χοντρά μπούτια, ότι κολλάνε μεταξύ τους, το μαγιό μου, τα παπούτσια μου. Βγήκα και δεν είχα καταλάβει τι έγινε, έβαλα τα κλάματα. Μου φάνηκε αστείο γιατί δεν θεωρώ ότι είμαι plus size μοντέλο. Είναι η δική τους κρίση. Δεν θα ξαναπήγαινα. Πιο πολύ με ενόχλησε ο Μπράτης, ο οποίος μου έκανε επίθεση από την πρώτη στιγμή. Η απάντηση ήρθε σήμερα, δικαιώθηκα αλλά πάλι θα βρουν κάτι να πουν».


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook