O Δήμος Αποκορώνου επέκτεινε το δίκτυο σημείων ελεύθερης πρόσβασης σε γρήγορο ίντερνετ μέσω του προγράμματος WiFi4EU στο οποίο συμμετέχει.

Έτσι σε μία σειρά από κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους πλέον δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης του κοινού σε γρήγορο ίντερνετ.

Οι εσωτερικοί χώροι πρόσβασης είναι στο δημαρχείο Αποκορώνου στις Βρύσες και στο ΔΙΕΚ Αποκορώνου στον Καβρό ενώ οι εξωτερικοί χώροι είναι το δυτικό τμήμα (προς το παρόν) της παραλίας Καλυβών, ο εξωτερικός χώρος του γυμναστηρίου και Γυμνασίου – Λυκείου Βάμου, η πλατεία Βάμου (έξω από το δημοτικό κατάστημα), η πλατεία Γεωργιούπολης, η παιδική χαρά και η πέριξ ανάπλαση στην παραλία Γεωργιούπολης, ο χώρος πρασίνου και περιπάτου στο βόρειο μέτωπο του Καβρού (δίπλα στον ΒΟΑΚ), η πλατεία στο ποτάμι στις Βρύσες.

Για τη σύνδεση, επιλέγετε από τα διαθέσιμα δίκτυα το WiFi4EU, και την πρώτη φορά της σύνδεσης σας θα πρέπει να οδηγηθείτε σε σελίδα σύνδεσης με τα στοιχεία του προγράμματος όπου επιλέγετε την
δήλωση αποποίησης ευθυνών και κάνετε κλικ στο κουμπί της σύνδεσης και κατόπιν μπορείτε να πλοηγηθείτε ελεύθερα στο διαδίκτυο. 

Η διαδικασία σύνδεσης στην αρχή είναι υποχρεωτική στο πλαίσιο των ελέγχων για την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου και της τήρησης των όρων της χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook