Τα Χανιά στοχεύουν στην πρόκριση απέναντι στο Αιγάλεω για να συνεχίσουν την παρουσία τους στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό υποστήριξε στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο Νίκος Παπαδόπουλος, που αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε έχουν ως εξής:

Για το ματς Κυπέλλου στο Αιγάλεω: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι επιτέλους ξεκινούν επίσημα παιχνίδια. Θεωρώ ότι το κάθε επίσημο ματς είναι διαφορετικό απ’ ό,τι τα φιλικά. Πλέον αυτό μας δίνει κίνητρο που είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί ανησυχούσαμε λίγο για το πότε θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Παίζουμε με μία ομάδα που θα είναι στον ίδιο όμιλο. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του παιχνιδιού. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου, να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Το θετικό για εμάς είναι ότι δεν έχουμε προβλήματα, είναι ελάχιστα αυτά που έχουμε και πιστεύω ότι μέχρι και το τέλος της εβδομάδας δε θα υπάρχει κανένα, οπότε θα πάμε σε αυτό το πρώτο ματς για να πάρουμε την πρόκριση. Οπως είπα μας ενδιαφέρει πολύ ο θεσμός του Κυπέλλου, να ξεκινήσουμε καλά για να πάρουμε καλή ψυχολογία και για το Κύπελλο και για το πρωτάθλημα».

Για τον προγραμματισμό της πρεμιέρας του πρωταθλήματος για τις 10 Οκτωβρίου: «Αργά, αλλά επιτέλους φαίνεται ότι θα ξεκινήσει. Για εμάς αυτό είναι κίνητρο και το σημαντικότερο είναι να υπάρχει κίνητρο στην ομάδα, να μην υπάρχουν προπονήσεις και φιλικά, οπότε είναι πάρα πολύ καλό ότι έστω και αργά ξεκινά το πρωτάθλημα για να μπούμε σε επίσημους αγώνες».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook