Ο… ένθερμος φίλαθλος θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη

Συνέχεια σε όσα έγιναν το Σάββατο στο Λανς – Λιλ για το γαλλικό πρωτάθλημα δίνει ο Τύπος της χώρας, αναφερόμενος στη σύλληψη οπαδού που αυνανιζόταν.

Στη Ligue 1 το κλίμα είναι περίεργο φέτος, αφού δύο φορές μέσα σε λίγες εβδομάδες υπήρξαν σοβαρά επεισόδια. Η δεύτερη ήταν πριν λίγες μέρες, το Σάββατο, όταν η Λανς υποδέχθηκε τη Λιλ και η κατάσταση ξέφυγε στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Στα λεπτά που ακολούθησαν οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια και μετά το ξύλο που έπεσε, επενέβη και η αστυνομία για να επαναφέρει την ηρεμία. Δεν ήταν μόνο οι μάχες των οπαδών, όμως, που έλαβαν χώρα την ώρα των επεισοδίων. Συνέβη και κάτι άλλο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα το «La Voix du Nord», την ώρα των επεισοδίων ένας οπαδός της Λιλ αυνανιζόταν μπροστά στην εξέδρα των οπαδών της Λανς και η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.

Τον λόγο, πλέον, έχει η δικαιοσύνη, με τον συλληφθέντα να αντιμετωπίζει κατηγορίες για έγκλημα σεξουαλικής φύσεως και να κινδυνεύει με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook