Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί γύρω από την παρέα του, με τα μικρά παιδιά να τον περιτριγυρίζουν παλεύοντας για ένα αυτόγραφο

Την παράσταση κλέβει, τις τελευταίες ημέρες, η επίσκεψη του Γιάννη Αντετοκούμπο και των αδερφών του, Θανάση και Άλεξ στην Ελλάδα. Χαμόγελα και ενθουσιασμός τους συνοδεύουν από το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι το φημισμένο σουβλατζίδικο στον Βύρωνα, «Τζίμης» όπου βρέθηκαν προχθές το βράδυ.

Νωρίτερα, τα φλας των φωτογράφων μαγνήτισε η παρουσία του διεθνώς καταξιωμένου καλαθοσφαιριστή στο Μαξίμου όταν πολιτογραφήθηκαν Έλληνες η μητέρα του Βερόνικα και ο αδερφός του Άλεξ.

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου η μητέρα του καλαθοσφαιριστή του ΝΒΑ και ο αδερφός του πολιτογραφήθηκαν τιμητικά Έλληνες πολίτες σε μία τελετή παρουσία και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε για το γεγονός «στο πρόσωπό σας βλέπουμε την Ελλάδα που θέλουμε».


Τα χαμόγελα, οι φωτογραφίες και ο ενθουσιασμός παρέμειναν και κατά το γεύμα των AntetokounBros στην ψησταριά «Τζίμης» , στον Βύρωνα.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το protothema.gr, πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί γύρω από την παρέα του, με τα μικρά παιδιά να τον περιτριγυρίζουν παλεύοντας για ένα αυτόγραφο.

Όπως είπε στο protothema.gr ο υπεύθυνος του καταστήματος, Αλέξανδρος Τζεβελέκας, το αστέρι του NBA πηγαίνει τουλάχιστον κάθε χρόνο στο μαγαζί το οποίο μέτοχος είναι ο αγαπημένο του προπονητής στον Φιλαθλητικό, Τάκη Ζήβας.

Πηγή: protothema.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook