Από 25-27 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία Αρχοντάκης θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει στο κοινό διάφορα είδη εκλεκτού καφέ αλλά και το νέο γευστικό εγχείρημα της…

Η εταιρεία Β. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ανακοινώνει και φέτος τη συμμετοχή της στο 5ο Athens Coffee Festival, το κορυφαίο γεγονός για τους επαγγελματίες και τους λάτρεις του καφέ, που θα διεξαχθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Β. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ θα βρίσκεται εκεί, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, για να μυήσει τους επισκέπτες στον καφέ της απόλαυσης μέσα από ένα φλιτζάνι παραδοσιακού ελληνικού Αρχοντάκη, αλλά και να παρουσιάσει σε επαγγελματίες και home baristas τον Speciality espresso CUP από 100% κόκκους Arabica και ιδιαίτερους μονοποικιλιακούς από τον Παναμά και την Τανζανία!

Επιπλέον, στο περίπτερο θα μπορεί κανείς να δοκιμάσει το νέο spread πραλίνας φουντουκιού Dorothy Noovel με πραγματική σοκολάτα και γάλα, που αποτελεί το πιο πρόσφατο, άκρως γευστικό εγχείρημα της εταιρείας.

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο προϊόν, μαζί με ξεχωριστές προτάσεις σερβιρίσματος, αλλά και να μάθουν κάθε λεπτομέρεια γύρω από την τέχνη του καφέ, τις ποικιλίες και τον τρόπο ψησίματος από τους coffee experts της ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ που θα βρίσκονται στο χώρο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook