Με χειροπέδες ο 29χρονος, στο νοσοκομείο η 27χρονη

Μια υποτίθεται χαρούμενη μέρα για μία 27χρονη είχε άσχημη κατάληξη, με την κοπέλα να καταλήγει στο νοσοκομείο. Η 27χρονη που μένει στο Βόλο ανακοίνωσε χθες (21.09) στον 29χρονο σύζυγό της ότι βρήκε δουλειά και εκείνος έγινε έξαλλος και άρχισε να τη χτυπάει με μανία με τα χέρια και τα πόδια του στο κεφάλι.

Μετά τις απειλές και το ξύλο η γυναίκα πήγε στην Αστυνομία και τον κατήγγειλε με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή όπως αναφέρει το magnesianews.gr. H ίδια κατέληξε στο νοσοκομείο λόγω των χτυπημάτων και της ζαλάδας που ένιωθε.

Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί

Ο 29χρονος δεν είπε τίποτα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, παρά μόνο ότι θα μιλήσει στο δικαστήριο. Ο νεαρός οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια, συνοδευόμενος από την αδελφή του για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου ζήτησε προθεσμία για να βρει δικηγόρο και να προετοιμάσει την απολογία του.

Οι δικαστές τού πρότειναν να δικαστεί χθες Τρίτη, αλλά αρνήθηκε, ζητώντας τριήμερη προθεσμία. Ορίστηκε δικάσιμος για αύριο Πέμπτη το μεσημέρι και επειδή κατέθεσε ότι μένει στο ίδιο σπίτι με την σύζυγό του, αλλά μπορεί να μείνει με τον πατέρα του, το Δικαστήριο αποφάσισε να κρατηθεί μέχρι τη δίκη, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσει ξανά τη νεαρή γυναίκα. Όπως είπε στους δικαστές είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook