Σταματημό δεν είχαν οι «μπηχτές» – Την τελευταία κουβέντα είχε η Κατερίνα Καινούργιου – «Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες» 

«Πόλεμος» ξέσπασε στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη σήμερα, με πρωταγωνίστριες τις δύο εντυπωσιακές παρουσιάστριες, Κατερίνα Καινούργιου και Ιωάννα Μαλέσκου.

Αφορμή για την κόντρα τους, κατά την Ιωάννα Μαλέσκου είναι ο ανταγωνισμός και τα «νούμερα», με την Κατερίνα Καινούργιου να υποστηρίζει πως πρόκειται για μία απλή… παρεξήγηση.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκε σε ένα δημοσίευμα που θέλει το Love It να μετακομίσει στην ζώνη του Σαββατοκύριακου και στην θέση του να προβάλλεται η εκπομπή «Όλα Γκουντ» του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, που βρίσκεται εκείνη την ώρα απέναντι από την Κατερίνα Καινούργιου δεν είχε ακούσει το δημοσίευμα, όμως ο συνεργάτης της, Κωνσταντίνος Αρτσίτας φρόντισε να την ενημερώσει.

«Δεν πρόλαβα να το δω, μήπως έχουμε μπερδευτεί; Είναι πολύ άσχημο αυτό που μου λέτε, μου κάνει εντύπωση. Με την Κατερίνα Καινούργιου έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Θα το δω το απόσπασμα, αλλά ξεκίνησαν τα τηλέφωνα. Λες να πουλάω τόσο; Το να μιλάς για μια εκπομπή και μια παρουσιάστρια που είναι απέναντι, είναι κακό. Και σε άλλη ζώνη να ήταν, είναι και πάλι κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα. Κάπου να υπάρχουν όρια κι ένας σεβασμός στοιχειώδης, γιατί από την δική μας πλευρά, υπάρχει σίγουρα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Μαλέσκου, όμως τα πράγματα στην συνέχεια πήραν πιο άσχημη τροπή.

Η ίδια θεώρησε πως η Κατερίνα Καινούργιου της κάνει επίθεση, λόγω χαμηλών νούμερων και ανταγωνισμού, γεγονός που τελικά δεν ίσχυε, αφού το ρεπορτάζ δεν ήταν καν δικό της.

«Αν μια εκπομπή έχει σκαμπανεβάσματα στα νούμερα θα είναι βορά σχψολίων και θα γίνεται αυτός ο χορός με την κακή έννοια πάνω σε άλλους ανθρώπους; Ας μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ένας στοιχειώδης σεβασμός για ανθρώπους, που έχουν περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλά μονοπάτια μέχρι να φτάσουν να ισορροπήσουν και να φτάσουν όπου επιθυμούν. Κάπου όμως, να σεβόμαστε. Εξεπλάγην δυσάρεστα, κυρίως από την Κατερίνα, γιατί δεν ξεχνάω, ούτε το καλό, ούτε το κακό. Αφετέρου, νιώθω ότι είναι ανθρωποφαγία, μια δουλίτσα κάνουμε, το τι είναι ποιοτικό και τι αρεστό, θα το κρίνει ο κόσμος όχι τα νούμερα», δήλωσε.

Να σημειωθεί βέβαια, ότι σήμερα Τρίτη, η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε σε υψηλότερη θέση στους πίνακες τηλεθέασης από την Ιωάννα Μαλέσκου, σημειώνοντας 15,9%, ενώ το Love It έμεινε στο 6,9%.

Την στιγμή που η Ιωάννα Μαλέσκου πετούσε τα «καρφιά» της on air, η Κατερίνα Καινούργιου μόλις είχε ενημερωθεί για τα σχόλιά της από τον αδερφό της και απάντησε αναλόγως, δείχνοντας στο κοινό και την δική της οπτική.

«Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπαμε για την Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για εμένα και δίνει συμβουλές. Δεν ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν κι άλλο χρόνο. Είχαμε την διάψευση του ΣΚΑΪ, που την μετέφερε στον αέρα ο Χάρης, δεν ξέρω τι της μετέφεραν», δήλωσε η παρουσιάστρια αρχικά, ενώ πρόσθεσε επίσης, πως ποτέ της δεν έχει δείξει ασέβεια στο πρόσωπο κανενός.

«Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια… Για να μου στέλνει ο αδερφός μου μήνυμα… Μιλάει για μικροπρέπεια για εμένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα και μετά να μιλήσεις. Κι αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, το κάνουν έτσι, είναι κι αυτοί που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα, λυπόμαστε”. Επειδή τα έχω βιώσει αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία, για την δική σου προστασία και δεν το συνεχίζω», κατέληξε η παρουσιάστρια δίνοντας τέλος στην «τηλεοπτική διαμάχη» πριν καν αρχίσει.

Οι χρήστες του Twitter, που ως γνωστόν «αγαπούν να μισούν» αυτά τα «τηλεοπτικά παιχνίδια», δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες. «Δίκασαν» τις δύο «ξανθιές» -την καθεμία για τους δικούς της λόγους- και τελικά, αποφάσισαν ότι το δίκιο άνηκε στην Κατερίνα Καινούργιου. Τουλάχιστον, αυτό δείχνουν τα επικρατέστερα tweets.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook