Πρόκειται για περιστατικό που συνέβη στον δημο Μινώα Πεδιάδας με υπάλληλο που εργαζόταν σε δημοτική υπηρεσία στο τμήμα φυσικοθεραπειών και για τον λόγο αυτό υπάγεται στο υγειονομικό προσωπικό.

Η υπάλληλος είχε τεθεί σε αναστολή καθώς ήταν ανεμβολίαστη. Παρόλα αυτά η υπάλληλος επέμενε να πηγαίνει στον χώρο της εργασίας της παραβιάζοντας την αναστολή λόγω του μη εμβολιασμού της.

Για τον λόγο αυτό ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του δήμου Μινώα Πεδιάδας υπέβαλε μήνυση σε βάρος της υπαλλήλου.

Να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τους ελέγχους τους στην Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά του Covid19.

Συνολικά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν 2697 έλεγχοι.

Στα Χανιά επιβλήθηκε πρόστιμο σε 6 υπαλλήλους σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας καθώς και σε ένα μίνι μάρκετ για μη ανάρτηση πινακίδας με τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων.

Επίσης για μια χρήση μάσκας επιβλήθηκαν στο Ρέθυμνο δυο πρόστιμα σε εργαζομένους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και στο Ηράκλειο 5 σε εργαζόμενους καταστημάτων και 1 σε πελάτη. Στο Λασίθι επιβλήθηκε ένα πρόστιμο σε οδηγό λεωφορείου, ένα σε οδηγό ταξί και 5 σε επιβάτες ΙΧ. Τέλος στο ΒΟΑΚ βεβαιώθηκε παράβαση σε έναν επιβάτη οχήματος.

Τ.Λ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook