Ένα βιβλίο για τις εμπειρίες της από τα ταξίδια που έχει κάνει στην Αφρική αποφάσισε να εκδώσει η σύζυγος του προέδρου της Τουρκίας, Εμινέ Ερντογάν.

Αυτό όμως που επισκίασε στην παρουσίαση του βιβλίου ήταν ένα πανάκριβο ρολόι, που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από την αντιπολίτευση. 

Η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του ταξιδιού του συζύγου της για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και εκεί παρουσίασε το βιβλίο της «Τα ταξίδια μου στην Αφρική». Αυτό όμως που φαίνεται να ξεχώρισαν στην Τουρκία ήταν μια φωτογραφία της που εμφανίζεται με ένα πανάκριβο ρολόι, η τιμή του οποίου ανέρχεται στα 30.000 ευρώ. 

Την φωτογραφία δεν παρέλειψε να σχολιάσει στα social media o βουλευτής Αχμέτ Εροζάν, σημειώνοντας ότι ρολόι “Chopard Happy Diamonds” είναι απολύτως ταιριαστό με τη φτώχεια στην Αφρική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν η πρώτη φορά που στιλιστικές επιλογές της Πρώτης Κυρίας της Τουρκίας δημιουργούν εντάσεις. Στο παρελθόν, η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε φωτογραφηθεί με μια τσάντα Hermes, αξίας 50.000 ευρώ.

Και όλα αυτά σε μια Τουρκία που πληθωρισμός βρίσκεται στο «κόκκινο» και όπως όλα δείχνουν έχει βυθιστεί σε οικονομική κρίση διαρκείας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook