Απίστευτη εξέλιξη σημειώθηκε με την ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια που εργαζόταν στο ΚΑΠΗ του Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Flashnews.gr η εν λόγω γυναίκα παρότι είχε τεθεί σε αναστολή εργασίας λόγω του ότι ήταν ανεμβολίαστη πήγαινε κανονικά στον χώρο εργασίας με αποτέλεσμα ο αντιδήμαρχος του Δήμου Μινώα Πεδιάδας να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον της.

Λίγες ώρες μετά την μήνυση εις βάρος της, η Αστυνομία πήγε στο ΚΑΠΗ Αρκαλοχωρίου προκειμένου να την συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου ωστόσο με έκπληξη διαπίστωσαν οι αστυνομικοί πως είχαν αλλάξει οι κλειδαριές με την ίδια να βρίσκεται κλειδωμένη εντός του κτιρίου. Σε όλη την διαδικασία ήταν παρών και ο Εισαγγελέας ο ΚΑΠΗ του Αρκαλοχωρίου και αρνείται να αποχωρήσει.

Mετά από διαβουλεύσεις με την φυσικοθεραπεύτρια η Αστυνομία κατάφερε να μπει στο κτίριο και να προχωρήσει στην σύλληψη της ενώ προκλήθηκε τόσο μεγάλη αναστάτωση με αποτέλεσμα να σηκωθεί στο πόδι το Αρκαλοχώρι από τις αντιδράσεις της δημοτικής υπαλλήλου που θεωρείται αρνήτρια των εμβολιασμών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook