Η τηλεοπτική σειρά του Mega “Koμάντα και Δράκοι” έκανε ντεμπούτο το βράδυ της Τετάρτης γνωρίζοντας την αποθέωση στο ελληνικό twitter.

Η νέα τηλεοπτική σειρά με στοιχεία sci – fi, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, κατενθούσιασε το ελληνικό κοινό με αποτέλεσμα να την αποθεώσει στο twitter όπως επίσης και τον 26χρονο Χανιώτη ηθοποιό ΑμΕΑ Λευτέρη Κοκογιαννάκη. Ο 26χρονος που είναι ο τηλεοπτικός “Ντόντος” υποδύεται ένα αγόρι με ιδιαίτερα χαρίσματα και ο οποίος χρησιμοποιείται από μια σπείρα ληστών ώστε να τους βοηθήσει στις εγκληματικές τους ενέργειες κάνοντας χρήση των δυνάμεων που έχει.

Η σειρά έχει γυριστεί στην Κρήτη.και συγκεκριμένα στο Ακρωτήρι Χανίων με τα επιβλητικά τοπία να αποτελούν διαφήμιση για την περιοχή και το νησί. Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της υπόθεσης: «Ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με την οικογένεια του σε ένα χωριό της Κρήτης. Σύντομα, γίνεται μέλος των «Κομάντο», μιας παρέας ντόπιων παιδιών. Μαζί αναλαμβάνουν την αποστολή να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό».

Ο Κοκογιαννάκης, στην πρεμιέρα της σειράς, προχώρησε σε μια συγκλονιστική ερμηνεία και παρότι δεν έχει σπουδάσει υποκριτική, αλλά είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής του ΙΕΚ Χανίων υποχρέωσε το τηλεοπτικό κοινό να υποκλιθεί στο ταλέντο του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Λευτέρης Κοκογιαννάκης (@leyteris_kokogiannakhs)

Μάλιστα ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης συμπλήρωσε τα 26 του χρόνια πριν από λίγες ημέρες με τον ίδιο να ευχαριστεί δημόσια τον κόσμο για τα μηνύματα που πήρε.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook