O χώρος τεχνών Theatre 73100, λίγες μέρες μετά το άνοιγμά του θα φιλοξενήσει τον ηθοποιό Ανδρέα Κωνσταντίνου για ένα τριήμερο σεμινάριο θεάτρου, στις 8,9 και 10 Οκτώβρη. 

O Ανδρέας Κωνσταντίνου γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της σχολής ΣΕΥΠ Ηρακλείου, του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας και της Ανωτέρας δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες:  Π.Βούλγαρη, Ν.Περάκη, Θ.Αγγελόπουλο, Γ.Λάνθιμο, Χ.Φραγκούλη, Λ.Βογιατζή, Μ.Μαρμαρινό, Β.Κεκάτο, Α.Φραντζή, Ν.Μιλιβόγιεβιτς κ.α. στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει σκηνοθετήσει και εκτελέσει δύο σόλο παραστάσεις, “Εργασία Βάκχες” και Moth, ενώ από τον Οκτώβρη πρωταγωνιστεί στη σειρά ‘’Καρτ Ποστάλ’’, της Ερτ . Ζεί και εργάζεται στην Αθήνα.

Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς, όσο και σε όλους όσοι επιθυμούν να έρθουν σε μία πρώτη επαφή με το θέατρο.

O αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. ‘Οσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο 6979733357 ή με μήνυμα στη σελίδα Theatre 73100.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Οκτώβρη, στο σύνολο θα είναι 15 ώρες , στο χώρο του ΤΗΕΑTRE 73100 (Πατρ. Γερασίμου 18, Ν.Χώρα, Χανιά).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook