Η ΔΕΔΔΕΗ σε ανακοίνωση που εξέδωσε θέλει να ενημερώσει τους πολίτες ότι την Κυρακή 26 Σεπτεμρβίου προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο θα γίνει διακοπή ρεύματος.

Οι περιοχές όπου θα πραγματοποιηθεί η διακοπή ρεύματος την Κυριακή από τις 06.30 π.μ. έως τις 07.30 π.μ.είναι όλη η περιοχή Ακρωτηρίου, τα Λειβάδια και ο Βλητές. Επίσης  την  ίδια  ώρα  θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος στην περιοχή  του Αγ. Ιωάννη  στην οδό Παπαναστασίου  από  ΡΟΖ  ΜΩΒ  έως και την  πάνω Χαλέπα

Ακόμη στις 26 Σεπτεμβρίοιυ από τις 07.30 π.μ.έως τις 08.00 π.μ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος στις έξης περιοχές: Νεροκούρου, Τσικαλαριά, Ελαιουργείο  Ανδρονικάκη και BIOΠA – Ναύσταθμος.

Επίσης την  Κυριακή  από τις 08.00 π.μ έως τις 08.30 π.μ. θα γίνει διακοπή ρεύματος στις περιοχές: εργατικές  κατοικίες  Λενταριανών, τον Προφήτη Ηλία, στο Σοδυ  Κουμπελή, στο Βιολογικό  Καθαρισμό και στη περιοχή  Πολυτεχνείου Κουνουπιδιανά.

Τέλος την Κυριακή θα γίνουν διακοπές  από τις  09.00 π.μ. έως τις  09.30 π.μ. στις παρακάτω περιοχές: Ταυρωνίτη, Μάλεμε,  Πολεμάρχι, Συρίλι, Ντερές, Βουκολιές,  Νιό  Χωριό Κυδωνίας,  Ανώσκελη και Κακόπετρος.   

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook