Μπότοξ, υαλουρονικό και εμφυτεύματα είναι οι πρωταγωνιστές στα πρόσωπα αυτών των -άλλοτε- όμορφων γυναικών

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια να το «παρακάνουν» με το νυστέρι του πλαστικού τους, με τα τελικά αποτελέσματα να μην πάντα αυτά που περίμεναν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Λίντα Εβαντζελίστα, το 56χρονο μοντέλο, που μεσουράνησε στις πασαρέλες των ’90s. Όπως αποκάλυψε, αιτία της απουσίας της από την κοινωνική ζωή το τελευταίο διάστημα είναι η παραμόρφωση που έχει υποστεί τόσο το πρόσωπό της όσο και το σώμα της λόγω των αισθητικών επεμβάσεων.

Η Λίντα «υπόσχεται» να προχωρήσει νομικά και να μηνύσει τους γιατρούς για το «αντιαισθητικό» αποτέλεσμα. Δεν είχε όμως, μόνο εκείνη κακή τύχη.

Η διάσημη ηθοποιός Μέλανι Γκρίφιθ φαίνεται πως έχει «ιδιαίτερη αδυναμία» στο υαλουρονικό. Η ίδια έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως μετάνιωσε για τις επεμβάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί, αφού πλέον είναι «αγνώριστη». Τα πρησμένα χείλη και τα τσιτωμένα ζυγωματικά δεν θυμίζουν σε τίποτα την άλλοτε καλλονή ηθοποιό.

Η θρυλική σχεδιάστρια μόδας Ντονατέλα Βερσάτσε είναι γνωστή για τις τολμηρές κινήσεις και την αγάπη της για «ακρότητες» και ίσως το πρόσωπό της να είναι η απόδειξη. Η μία «πλαστική» διαδέχτηκε την άλλη και το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, οι επεμβάσεις, το έντονο μέικ απ και το πλατινές μαλλί, «ήταν μία μάσκα που ήθελε να δημιουργήσει για την προστασία της, καθώς ένιωθε ότι ο κόσμος την κοιτούσε επικριτικά».

Το ξανθό κορίτσι με τα γαλανά μάτια, που κέρδισε κάποτε τον Κερτ Κομπέιν και ήταν η «αιτία», σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, για τον θάνατό του, δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που ήταν στο παρελθόν. Η Κόρτνεϊ Λοβ έχει υποβάλλει τον εαυτό της σε πολλές επεμβάσεις, με το πρόσωπό της να έχει παραμορφωθεί. Η ίδια έχει παραδεχτεί μόνο την επέμβαση που έκανε στην μύτη της.

Μία γυναίκα που έχει επίσης, υποκύψει στον πειρασμό των πλαστικών, είναι η «ξανθιά του Άλφρεντ Χίτσκοκ» -όπως συνήθιζαν να την αποκαλούν- Κιμ Νόβακ. Η ηθοποιός δήλωσε στα 82 της πως μετάνιωσε για ό,τι έκανε στο πρόσωπό της, μα περισσότερο από όλα για τις ενέσεις στα μάγουλά της.

Μάλιστα, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε κάνει ένα tweet για εκείνη το 2014, όταν η ηθοποιός κλήθηκε να παραδώσει ένα Όσκαρ με τον Μάθιου ΜακΚόναχι. «Πρέπει να μηνύσει τον πλαστικό της χειρουργό», είχε γράψει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η Γκόλντι Χόουν ανήκει επίσης, σε εκείνες τις γυναίκες που δείχνουν πως δεν έχουν συμφιλιωθεί με τον χρόνο. Η ηθοποιός έχει υποβληθεί σε πολλαπλές επεμβάσεις, αλλοιώνοντας τελικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η άλλοτε εντυπωσιακή σταρ της μεγάλης οθόνης έχει εξαφανιστεί από το πρόσωπό της, όμως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι στα 76 της χρόνια παραμένει λαμπερή και ακομπλεξάριστη σαν το χρυσό κορίτσι της δεκαετίας του ’60.

Όσο κι αν προσπαθεί η Ρενέ Ζελβέγκερ να πείσει την κοινή γνώμη ότι δεν έχει κάνει πλαστικές, τόσο οι φήμες «οργιάζουν». Τι κι αν κάνει δηλώσεις για την φυσική ομορφιά και σπεύδει να ταχθεί κατά των αισθητικών επεμβάσεων; Το κοινό δεν πείθεται, αφού την προδίδουν τα τεράστια χείλη και τα μήλα στο πρόσωπό της που φαίνονται συνεχώς «τραβηγμένα». Αποτέλεσμα είναι οι φωτογραφίες της με το «πριν» και το «μετά» να έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Η αδερφή του Μάικλ Τζάκσον, Λατόγια θυμίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο τον βασιλιά της ποπ. Η -επίσης- τραγουδίστρια φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα του αδερφού της, ενώ έχει φτιάξει την μύτη της ακριβώς όμοια με την δική του, έχει φροντίσει να τραβήξει την περιοχή του δέρματος γύρω από τα μάτια, για να θυμίζουν τα δικά του, ενώ έχει φτάσει να έχει ακόμα και τα ίδια φρύδια. «Θεωρείες συνομωσίας» που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θέλουν τον εκκλιπόντα σταρ να ζει ως «Λατόγια» και όλη του την ζωή να διατηρεί δύο προσωπικότητες.

Μπορεί να μην ανήκει στην κατηγορία των celebrities, αλλά συγκαταλέγεται στην αφρόκρεμα της Αμερικής. Ο λόγος για την Τζοσλίν Γουίλντενσταϊν, την πάμπλουτη «γυναίκα-γάτα», που έφτασε να «επενδύσει» 2 εκατ. δολάρια στο πρόσωπό της και κατέληξε παραμορφωμένη. Η παθολογική ζήλια της για τον πρώην σύζυγό της Άλεκ Γουάιλντσταϊν και η προσπάθειά της να κρατήσει τον γάμο της την οδήγησε να υποβληθεί σε αμέτρητες αισθητικές επεμβάσεις, προκειμένου να μοιάζει με γάτα, αφού στον αγαπημένο της άρεσε αυτό το look. Ο ίδιος βέβαια, είχε δηλώσει πως προσπάθησε πολλές φορές να την αποτρέψει από το να το κάνει, όμως κατά τα λεγόμενά του, «ήταν τρελή και νόμιζε ότι θα φτιάξει το δέρμα της όπως ένα έπιπλο». Εντέλει, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του συζύγου της, όμως είχε καλύτερη τύχη με την περιουσία του. Το διαζύγιό τους ήταν το ακριβότερο όλων των εποχών, με τον Άλεκ να της δίνει τελικά αποζημίωση 3,8 δισ. δολάρια σε 13 χρόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook