Συνελήφθησαν 5 μέλη της και κατασχέθηκαν 973 γραμμάρια κοκαΐνης

Εξαρθρώθηκε, από την υποδιεύθυνση δίωξης ναρκωτικών της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Συνελήφθησαν σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Πειραιά και πέρασαν αυτόφωρο το βράδυ της 22 Σεπτεμβρίου ,πέντε αλλοδαποί, ηλικίας 37, 37, 24, 28 και 23 ετών, για παραβάσεις που σχετίζονται με τη νοοθεσία για ναρκωτικές ουσίες. Παράλληλα ο 24χρονος συνελήφθη και για βία κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με εγκληματικό κύκλωμα που είχε σχέση με προμήθεια, αποθήκευση και περαιτέρω διακίνηση κοκαΐνης, εντοπίστηκαν τα μέλη της και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη είχαν καθορισμένους διακριτούς ρόλους κατί που δείχνει την μεθοδική και οργανωμένη δράση του κυκλώματος.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος ήταν ο αρχηγός της οργάνωσης και υπεύθυνος για την ανεύρεση των ναρκωτικών ουσιών και για το συντονισμό των υπόλοιπων μελών για τη διακίνηση των ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Επιπρόσθετα συγκέντρωνε και τα χρήματα που προέρχονταν από τις πωλήσεις των ναρκωτικών.

Επίσης, ο 24χρονος ήταν υπεύθυνος για την διακίνηση των ποσοτήτων των ναρκωτικών και την αποθήκευση τους. Τα υπόλοιπα μέλη ήταν υπεύθυνα για την φύλαξη, επανατυποποίηση και διακίνηση των ναρκωτικών.

Από τις έρευνες της αστυνομίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 973 γραμμ. κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 4.620 ευρώ και μια μοτοσυκλέτα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Πειραιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook