Η Πάολα μιλά για τη συνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκη και το τραγούδι που της επέτρεψε να πει

Ηγνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» και αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο της καραντίνας, αλλά και την τεράστια απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη, τον οποίο είχε την ευκαιρία να γνωρίσει. Για την περίοδο της καραντίνας στην οποία δεν δούλεψαν μεταξύ άλλων οι τραγουδιστές, η Πάολα είπε: «Παραξεκουραστήκαμε όλοι. Νομίζω τέτοια ξεκούραση δεν την θέλει κανείς μας. Αυτόν τον ενάμιση χρόνο δεν σκέφτηκα να κάνω τίποτα. Αν σταματούσαν για πάντα αυτά τα πράγματα, που δεν θα γίνει, θα κάνω τα πάντα. Δεν φοβάμαι τίποτα στη ζωή μου», είπε η Πάολα για το διάστημα της καραντίνας.

«Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Μίκη Θεοδωράκη από κοντά, να πάω στο σπίτι του, να ζήσω αυτό που έζησα. Ηταν μεγάλη τιμή για μένα να ερμηνεύσω τα εμβατήριά του που αγαπώ. Είναι τιμή για μένα ως ιστορία. Ο Γιώργος Λιάνης μιλούσε με τη Μαργαρίτα, με τον τεράστιο αυτόν Έλληνα, Μίκη Θεοδωράκη για να γίνει αυτή η συνάντηση. Ντρεπόμουν, έλεγα δεν πάω. Και τι θα γίνει αμα πάω; έλεγα. Κι όμως πήγα! Κρεμόμουν από τα χείλη του και είχε σεβασμό μέσα στην ψυχή μου», είπε για τη συνάντησή της με τον Μίκη Θεοδωράκη.

«Είπα ότι θέλω να πω αυτά τα τραγούδια και μέσα είχα βάλει το “Σώπα όπου να ‘ναι θα σημάνουν οι καμπάνες”. Τα βλέπει ο Μίκης Θεοδωράκης και λέει “θα πει αυτά που θέλει να πει αλλά όχι αυτό”. Αυτό το έχει πει μόνο ο Μπιθικώτσης, ποτέ γυναίκα δεν το έχει ερμηνεύσει. Μου το λένε, το σκέφτομαι, και λέω “εγώ αυτό το τραγούδι θα το πω”. Άφησα ένα γραπτό μήνυμα να το διαβάζει ο Μίκης Θεοδωράκης. τα έλεγα ωραία. Και στο τέλος συγκινήθηκε και λέει: “Να τα πει όλα”. Ήθελα με τη ψυχή μου να πω αυτό το εμβατήριο. Όταν δεν έχεις σκοπό και δεύτερες σκέψεις κάποιος από τον ουρανό βοηθάει και το σύμπαν συνωμοτεί για αυτό που θέλεις». είπε η Πάολα.

Αναφορικά με την οικογένεια η Πάολα είπε: «Μία φορά ένιωσα τον μεγάλο πόνο, τότε με τον μπαμπά μου και ένιωσα σαν να πήρε κάποιος την ψυχή μου και την πέταξε στα σκουπίδια… αγκάλιασα τον πόνο μου […] Εννοείται ότι το παιδί μου θα είναι στο χώρο που εργάζομαι. Μα δεν θα γνωρίσει το παιδί μου τον χώρο μου; Επειδή είναι νύχτα; Οι γονείς μου με έπαιρναν παντού, γι’ αυτό είμαι ευτυχισμένη και όχι στερημένη», κατέληξε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook