Στα πλαίσια της νέας αεροπορικής σύνδεσης (καλοκαίρι 2021) Νυρεμβέργη – Χανιά από την αεροπορική εταιρεία Corendon Airlines, η Περιφέρειας Κρήτης, φιλοξένησε ομάδα δημοσιογράφων καθώς και επίσημους προσκεκλημένους από το αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης Albrecht Dürer που επισκέφθηκαν τα Χανιά 24/09- 27/09/2021. 

Την αποστολή αποτελούσαν οι: Dr. Michael Hupe, Managing Director Airport Nürnberg, Christian Albrecht, Head of Communications Airport Nürnberg, Birgit Ropohl, δημοσιογράφος της Mittelbayerische Zeitung, Stefan Grundler, δημοσιογράφος Funkhaus Nürnberg, Isabel Pyc, δημοσιογράφος Coucoubonheur. Υπεύθυνη συνοδός της αποστολής ήταν η Dr Αρετή Πρίνου από το γραφείο του ΕΟΤ Γερμανίας.

Ο σκοπός της επίσκεψής ήταν η γνωριμία του προορισμού Χανιά και η ενημέρωση του κοινού της ευρύτερης περιοχής της Νυρεμβέργης, με στόχο την παράταση του πτητικού έργου της εταιρείας και της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου στο νησί, καθώς και η επανένταξη των πτήσεων στην επόμενη τουριστική περίοδο 2022 με διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων.

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το αεροδρόμιο Χανίων διοργάνωσε υποδοχή της αποστολής κατά την άφιξη στο χώρο VIP του αεροδρομίου και την ίδια ημέρα παρέθεσε δείπνο με συμμετοχή εκπροσώπων των τουριστικών φορέων των Χανίων. Το πρόγραμμα επίσης περιελάβανε ξενάγηση στην παλιά πόλη των Χανίων, καθώς και επίσκεψη στον ορεινό όγκο των Λευκών Ορέων.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν οι: κ. Γύπαρης Κων/νος θεματικός Αντιπ/ρχης στον τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών, ο κ. Μιχελογιάννης Δημήτριος ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης καθώς και ο προϊστάμενος του τμήματος Τουρισμού της Π.Ε. Χανίων κ. Βολικάκης Εμμανουήλ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook