Ανακοινώσεις για κλείσιμο κέντρων, υπηρεσιών και ακύρωση εκδηλώσεων- Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες την Τρίτη 28/9 και την Τετάρτη 29/9.

Ο σύλλογος ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών PALSO του νομού Ηρακλείου κατόπιν έκτακτης απόφασης του ανακοινώνει ότι λόγω του σεισμού τα κέντρα ξένων γλωσών που είναι μέλη του θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα 27/9/2021. Επιπλέον αποφασίστηκε να μη γίνουν ούτε διαδικτυακά μαθήματα. Για οποιαδήποτε  εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Ακόμη η ανάπτυξη αθλητισμού Ηρακλείου ενημερώνει τους δημότες ότι για προληπτικούς λόγους και μετά από σχετικές οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, τα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα Ηρακλείου  θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021.  

Επιπλέον ακυρώνεται η θεματική συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου με θέμα «Η Γαστρονομία στην Κρήτη, καλές πρακτικές: Θεματική Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ηρακλείου» καθώς και η αποψινή συναυλία με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη. Ο εκδηλώσεις ήταν στο πλαίσιο των δράσεων «Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας 2021» που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, τη ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε., την Αγροδιατροφική Σύμπραξη στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης. Ο χώρος της έκθεσης των κρητικών προϊόντων θα λειτουργήσει κανονικά. Οι εκδηλώσεις του  «Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας 2021» ολοκληρώνονται απόψε.

Δήμος Μαλεβιζίου

Αναστέλλεται επίσης η λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών στο Μαλεβίζι σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, με εξαίρεση το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου, λόγω του ισχυρότατου σεισμού που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Νομό Ηρακλείου και της ιδιαίτερα έντονης μετασεισμικής δραστηριότητας που επηρεάζει και το Δήμο Μαλεβιζίου.

Τηλεφωνικό κέντρο για αναφορές πολιτών ορίστηκε το τηλέφωνο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας 2813-400650, που θα λειτουργεί ως αργά το απόγευμα. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στη διάρκεια της νύχτας οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 6936778800.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστά παραμένουν όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Μαλεβίζι, καθώς και οι Δημοτικοί και ιδιωτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί.

Ακόμη ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών, των δημοτικών και ιδιωτικών παιδικών σταθμών και των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Π.Ε. Ηρακλείου για την Τρίτη 28.09 και την Τετάρτη, 29.09.2021.

Δήμος Φαιστού

Ακόμη ανακοινώθηκε στο πλαίσιο Πολιτικής Προστασίας ότι θα παραμείνουν κλειστοί και όλοι οι στεγασμένοι δημοτικοί χώροι διεξαγωγής αθλητικών δραστηριοτήτων στο Δήμο Φαιστού για τις ίδιες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φαιστού και η Δημοτική Αρχή, παραμένουν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, ενώ όλα τα μέλη της Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε 24ωρη επιφυλακή και σε συνεχή επικοινωνία με όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook