«Την δώσανε… ούτε κρύο, ούτε ζέστη, ούτε με απασχολεί, ούτε με αγγίζει αυτό το πράγμα, δεν με αγγίζει η συγγνώμη».

Με τα λόγια αυτά η μητέρα της 32χρονης εκπαιδευτικού στην Ρόδο απαντά μέσω του Live News στην οικογένεια του 42χρονου δράστη και αυτόχειρα η οποία ζήτησε συγγνώμη για την αποτρόπαια πράξη του.

«Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτό. Είμαι στο μνήμα του παιδιού μου, φτιάχνω, σχεδιάζω το μνήμα του παιδιού μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε για τον …, ούτε για τον θείο του, την οικογένειά του, ούτε για τη συγγνώμη του. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα πια», είπε ακόμα η μητέρα της Ντόρας.

Προηγήθηκε με καθυστέρηση μια ανακοίνωση 5 σημείων που απέστειλε ο δικηγόρος της οικογένειας του δράστη, και ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια της Ντόρας, συνεχίζοντας όπως αναφέρει να αγαπά τον 42χρονο, χωρίς να τον κρίνει μόνο από την αδιανόητη πράξη του.

«Δεν αναζητούμε δικαιολογίες, οι οποίες άλλωστε δεν υπάρχουν, αλλά χώρο και χρόνο ώστε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί, να πενθήσουμε την Δώρα και τον Κώστα και να ανέβουμε τον Γολγοθά που έχουμε μπροστά μας. Όμως, ως γονείς συνεχίζουμε να αγαπάμε τον Κώστα μας με βάση και τα σαράντα χρόνια της ζωής του χωρίς να τον κρίνουμε μόνο από την εν λόγω, σαφώς κατακριτέα και αδιανόητη, πράξη του».

Η συγγνώμη ήρθε αρκετές ώρες μετά τις δηλώσεις του θείου του δράστη που εξόργισαν την οικογένειας της Ντόρας.

Πηγή: newsit.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook