Ξανθές, καστανές, κοκκινομάλλες… Όλες μπορούν να κάνουν auburn hair!

Κάθε σεζόν ξεπετάγονται ολοένα και περισσότερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών με εμένα κυριολεκτικά να μην μπορώ να διαλέξω ποιες από όλες θα μοιραστώ μαζί σου.

Είναι τόσα πολλά τα hair color trends που προτείνουν οι experts, άλλωστε, που… κι εγώ τα χάνω. Με ένα καλό search, όμως, που έκανα όλη την εβδομάδα και με πολλές αναποφάσιστες στιγμές, τελικά κατέληξα ότι θέλω να σου «συστήσω» τα Auburn hair!

Auburn hair… απλά WOW

Το Auburn hair color trend είναι ένα καστανοκόκκινο, πλούσιο χρώμα, το οποίο κολακεύει πραγματικά κάθε τόνο επιδερμίδας και ταιριάζει σε κάθε χρώμα μαλλιών.

Δηλαδή, είτε είσαι κοκκινομάλλα, είτε έχεις καστανά, είτε ξανθά μαλλιά, μπορείς να υιοθετήσεις άνετα το auburn hair color trend.

Το καλύτερο δεν σου είπα! Το auburn hair color δεν είναι… σαν τα άλλα κόκκινα, που θέλουν σχεδόν κάθε είκοσι μέρες ανανέωση. Όχι!

Το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών, ακόμα και αν ξεθωριάσει, δείχνει και πάλι υπέροχο. Εν ολίγοις, δεν θα τρέχεις κάθε τρεις και λίγο στο κομμωτήριο να ξοδεύεις τον χρόνο, αλλά και τα χρήματά σου.

 

Πρώτη απόπειρα στο κομμωτήριο

Δεν θα σου πω ψέματα! Το auburn θα σου το κάνει σωστά μόνο ο κομμωτής σου. Κι αυτό, γιατί θα «παίξει» με συνδυασμό βαφών και δεν θα χρησιμοποιήσει μόνο μία.

Άσε που είναι εκείνος που γνωρίζει πώς θα κάνει τις μίξεις με βάση το χρώμα ματιών σου και τον τόνο της επιδερμίδας σου, αλλά και το φυσικό χρώμα μαλλιών σου.

Πηγή: queen.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook