«Η ζωή των πολιτών γίνεται ολοένα δυσκολότερη», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για «άνεμο οργής και αποδοκιμασίας» κατά της κυβέρνησης έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, κατά τη σημερινή του ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της επίκαιρης επερώτησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ακρίβεια.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στις ομιλίες των υπουργών που προηγήθηκαν, υποστηρίζοντας ότι «πρέπει να βρίσκονται σε απόγνωση και πανικό, μην έχοντας να δώσουν ουσιαστικές απαντήσεις στο λαό». Οι περισσότεροι εξ αυτών, υποστήριξε, «ανέβηκαν για να εκτοξεύσουν επιθέσεις και ύβρεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ «δεν έχουν κανένα σχέδιο για να τιθασεύσουν το κύμα ακρίβειας».

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο κ.. Τσίπρας σημείωσε, χαρακτηριστικά, ότι στη ΔΕΘ, «ο κ. Μητσοτάκης πανηγύριζε για τον άνεμο αισιοδοξίας που φυσά στη χώρα», τονίζοντας ότι τον προειδοποίησε μία βδομάδα μετά «ότι το μόνο που φυσά στη χώρα είναι άνεμος οργής και αποδοκιμασίας για τη κυβέρνηση».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «η οργή» έρχεται ως αποτέλεσμα του ότι «η ζωή των πολιτών γίνεται ολοένα δυσκολότερη» και η «αποδοκιμασία» γιατί «εκλεγήκατε με την υπόσχεση να την κάνετε καλύτερη» μετά τα μνημόνια.

«Αλλά εσείς, χωρίς να έχετε ασφυκτικές πιέσεις, χωρίς τρόικα και μνημόνια, έχετε καταφέρει να βυθίσετε τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού στην ανασφάλεια», πρόσθεσε. «Ανασφάλεια για τη ζωή, για τη δουλειά, για τη περίθαλψη, για την εκπαίδευση, αλλά και για τη καθημερινότητα», υπογράμμισε.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook