Μάλιστα, η Εκκλησία της Κρήτης αναφέρει ότι “θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την έμπρακτη υποστήριξη σεισμοπλήκτων αδελφών μας”.

Αναλυτικά:

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, μετά από το σημερινό μεγάλο σεισμό, ο οποίος συγκλόνισε πολλές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, κυρίως δε την ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια όλων των Ιεραρχών στην οικογένεια και τους οικείους του μακαριστού Ιακώβου Τσαγκαράκη, καθώς και τις θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση προς τους τραυματίες.

Η Ιεραρχία της Εκκλησίας Κρήτης εντείνει τις προσευχές και τις δεήσεις Της στον Πανάγαθο Θεό, για την παρέλευση του εκτάκτου και καταστροφικού αυτού φαινομένου και εύχεται σε όλους τους ανθρώπους δύναμη, υπομονή και ελπίδα, για την αποκατάσταση των ζημιών και των συνεπειών του σεισμού.

Η Εκκλησία Κρήτης θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την έμπρακτη υποστήριξη σεισμοπλήκτων αδελφών μας, μετά από την καταγραφή των αμέσων αναγκών τους.

Ο Κύριός μας, με τις πρεσβείες του Αγίου Αποστόλου Τίτου, Πρώτου Επισκόπου Κρήτης, να σκεπάζει τον Τόπο μας από κάθε κακό και κίνδυνο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook