Το παιδί που παρέμεινε για σχεδόν μία εβδομάδα στην εντατική νοσοκομείου στην Πάτρα, κερδίζει το ένα στοίχημα μετά το άλλο. Ο αγώνας καρτ θα αποτελέσει σύντομα μια δυσάρεστη ανάμνηση…

Κάθε μέρα και καλύτερα πηγαίνει ο 6χρονος Φώτης δίνοντας μεγάλη χαρά στα μέλη της οικογένειάς του, που αγωνιά από την περασμένη εβδομάδα όταν το παιδάκι τραυματίστηκε κατά την διάρκεια των αγώνων καρτ στο pick της Πάτρας.

Ο 6χρονος πλέον μιλά κανονικά και κάθε μέρα που περνά ανακτά όλο και περισσότερες δυνάμεις. Για σήμερα Τρίτη έχει προγραμματιστεί επίσκεψη ψυχολόγου στο δωμάτιο της ΜΕΘ έτσι ώστε να βοηθήσει το παιδί στην μετατραυματική του συμπεριφορά.

Ο μικρός μιλά κανονικά, άρα και αυτό το εμπόδιο φαίνεται πως ξεπεράστηκε. Ο Θανάσης Κοσπέτας, πατέρας του 6χρονου Φώτη είναι συγκινημένος και πλέον ανακουφισμένος αφού μέσα σε λίγες ημέρες ο γιος του αποσωληνώθηκε με επιτυχία και κάθε ώρα που περνά δείχνει όλο και καλύτερα.

«Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε ο πατέρας του παιδιού στο flamis.gr και περιέγραψε πως συνέβη το ατύχημα: «Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον Γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα.

Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρά κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια… Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω», ανέφερε ο πατέρας του μικρού.

Η οικογένεια είναι φανερά σοκαρισμένη. Θα πρέπει να τονιστεί πως οι διοργανωτές είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους. Μάλιστα βρήκαν τον τρόπο να επικοινωνήσουν με τον πατέρα ακόμη και μέσα από τα κρατητήρια της Ασφάλειας, πριν το αυτόφωρο. Και ο οδηγός του μοιραίου καρτ μίλησε στον Θανάση Κοσπέτα.

Την επόμενη μέρα διοργανωτές και οδηγός επισκέφθηκαν τον πατέρα στο Νοσοκομείο και μίλησαν και με τους γιατρούς για την πορεία της υγείας του παιδιού. «Εχουμε ήδη μιλήσει με τον πατέρα και μόλις ο Φώτης αναρρώσει θα θέλαμε να τον συναντήσουμε» δηλώνει στην εφημερίδα «Πολιτεία» εκπρόσωπος των διοργανωτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook