Το brief για την πόλη των Χανίων, εμπεριείχε την ένταξη του ανθρώπινου παράγοντα, μέσω προσωπικών ιστοριών και πορτραίτων πραγματικών ανθρώπων που διαμένουν στα Χανιά, σε συνδυασμό με την ανδιαμφισβήτητη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά

Την Ημέρα Παγκόσμιου Τουρισμού, στις 27 Σεπτεμβρίου 2021, η Lime Creative Agency ανέβασε στο διαδίκτυο την νέα ιστοσελίδα του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Χανίων (www.chaniatourism.gr). Μία ιστοσελίδα για την πόλη των Χανίων. 

Ο σκοπός αυτής της πλατφόρμας είναι η παρουσίαση και προώθηση των ανεκτίμητων τουριστικών προσόντων του Δήμου Χανίων, ως τουριστικού προορισμού διεθνούς εμβέλειας.

Το brief για την πόλη των Χανίων, εμπεριείχε την ένταξη του ανθρώπινου παράγοντα, μέσω προσωπικών ιστοριών και πορτραίτων πραγματικών ανθρώπων που διαμένουν στα Χανιά, σε συνδυασμό με την ανδιαμφισβήτητη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά.

Η δημιουργική διαδικασία του γραφείου και η καλά ενορχηστρωμένη ομαδική εργασία, παρήγαγε ένα πολύ δυνατό tagline –A city of many tales – (Μία πόλη γεμάτη ιστορίες), ένα προοδευτικό σχεδιασμό, ένα ελκυστικό περιεχόμενο και μία εμπειρία πλοήγης ιδαίτερα φιλική προς τον χρήστη.

Το Chania – A city of many tales, είναι ένα ευέλικτο, υψηλής ποιότητας και αισθητικής ταξιδιωτικό portal με βελτιστοποιημένη εμπειρία πλοήγησης για τις μικρές οθόνες, στοχεύοντας στους εκδρομείς του σαββατοκύριακου, τους κοσμογυρισμένους ταξιδιώτες και τους ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής.

Ομαλές χρωματικές μεταβάσεις, σύγχρονη τυπογραφία, μεγάλες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και ξεκάθαρη κατηγοριοποίηση περιεχομένου, κάνει την εμπειρία πλοήγησης ευχάριστη και ελκυστική καθώς επίσης χρήσιμη και προσβάσιμη σε όλους , όχι μόνο στους έμπειρους χρήστες.

Οι πόλεις συχνά χαρακτηρίζονται ως ζωντανοί οργανσιμοί και ως τέτοιο, μεγαλώνουν, αναπτύσσονται, αλλάζουν και αναπροσανατολίζονται. Αντίστοιχα, το νέο αυτό portal είναι ένα έργο εν εξελίξει που θα συνεχίσει να αναπτύσσεται αποτελώντας πόλος έλξης για ανθρώπους και στοιχεία που επιθυμούν να συμπεριληφθούν και να εμπλουτίσουν τον ποικιλόμορφο χαρακτήρα της πόλης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook