“Σεσημασμένος” ο 40χρονος Μαροκινός – Οδηγείται στον ανακριτή.

Πολυποίκιλη δράση είχε ο 40χρονος Μαροκινός που πραγματοποίησε -ουκ ολίγες- αξιόποινες πράξεις στην Κίσαμο!

Ο 40χρονος Μαροκινός απεδείχθη ότι ήταν ο κλέφτης των Ιερών σκευών της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού στην Κίσαμο (πιθανότατα την Πέμπτη) και, κατά αυτόν τον τρόπο, αποδεικνύεται ότι δεν είχε “ούτε ιερό, ούτε όσιο”!

Κι αυτό γιατί χτες είχε επιχειρήσει να αποπλανήσει δύο ανήλικα κορίτσια, ωστόσο στάθηκε… άτυχος αφού εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου, Χρήστος Χατζής, ο οποίος αντιλαμβανόμενος το τι συνέβαινε προσήγαγε τον 40χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα.  Στο Αστυνομικό Τμήμα, σε έρευνα που έγινε στο σακίδιο που είχε μαζί του βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία είχαν κλαπεί νωρίτερα από οικία στην περιοχή της Γραμβούσας και μάλιστα ενώ κοιμόταν μέσα στο σπίτι ο ιδιοκτήτης!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Flashnews.gr, ο Μαροκινός οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα για τις κλοπές των κινητών, όχι ωστόσο για την παρενόχληση στα δύο ανήλικα κορίτσια.

Συν τοις άλλοις, η κλοπή της εκκλησίας θεωρείται κακουργηματική πράξη και τη Δευτέρα, για τον λόγο αυτό θα παρουσιαστεί, ενώπιον του ανακριτή και θα διακαστεί στο Αυτόφωρο.

Ο “πολυτάλαντος” σε παράνομες πράξεις Μαροκινός, αφού συνελήφθη, κρατείται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook