Για ακόμα μια χρονιά πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι δράσεις στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Υπερκοπέλι» που αποτελεί θεσμό πλεον για την πόλη μας.

Μεγάλη ήταν και φέτος η ανταπόκριση μικρών και μεγάλων στο “Υπερκοπέλι” που πλέον έχει γίνει εκδήλωση θεσμός στα Χανιά. Για 12η χρονιά οι πολίτες αγκάλιασαν τη διοργάνωση που στόχο έχει τη στήριξη του έργου του Συλλόγου “Ορίζοντας”.

Η εκκίνηση δόθηκε στους Αγίους Αποστόλους σήμερα το πρωί με πολλούς συμμετέχοντες να δίνουν το “παρών” σε αυτή τη μεγάλη γιορτή προσφοράς και αγάπη στην οποία δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Ο αγώνας δρόμου που ξέκινησε το πρωί της Κυριακής περιελάμβανε 25km ποδήλατο και 10km τρέξιμο. Στο τέλος έγιναν οι απονομές στους συμμετέχοντες.

]

Βασικός διοργανωτής είναι ο σύλλογος “Ορίζοντας” και ακόμη δεκαεπτά σωματεία που έρχονται να συνδράμουν το έργο του. 

Η εκδήλωση έχει στόχο τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο. Αποτελεί μία ημέρα γεμάτη με πολλές δράσεις, αθλητικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές

Πέρυσι για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε και σε virtual μορφή! Με προσαρμογές στα δεδομένα της πανδημίας έγινε πλέον και «e- περκοπέλι», κι έτσι δινόταν η δυνατότητα για άθληση και παράλληλα στήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη.

Διοργανώνονται και Virtual Races

Πρόκειται για εικονικούς αγώνες που ο καθένας μπορεί να συμμετέχει από όπου κι αν βρίσκεται, αρκεί να περπατήσει/τρέξει/ κολυμπήσει/ποδηλατήσει, συγκεκριμένη απόσταση που ορίζεται από το είδος του αγώνα και να το καταγράψει με ένα smart watch, band ή ένα απλό app στο κινητό. Έτσι πλέον δι΄νεται η δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να συμετάσχει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook