Διακρίσεις σημείωσαν οι σύλλογοι της Κρήτης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης κορασίδων Α.

Ο ΚΟ Ηρακλείου κατετάγη 2ος πίσω από τον πρωταθλητή Πανσερραϊκό, με τον ΝΟ Χανίων να ακολουθεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Οι κορασίδες Α του ΝΟΧ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και στο αγώνισμα του κόμπου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Εξαιρετικά ολοκληρώθηκε η παρουσία για τις κορασίδες Α στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης που φιλοξενήθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα.

Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν στο ομαδικό κατάλαβαν επίσης την 1η θέση στο χορευτικό του κόμπο. Ως εκ τούτου κατέκτησαν δύο χρυσά, επιβεβαιώνοντας το ταλέντο και τις ικανότητές τους.

Συνολικά, ο ΝΟ Χανίων αναδείχτηκε στην 3η θέση πίσω από τον πρωταθλητή Πανσερραϊκό και τον ΚΟ Ηρακλείου που κατέκτησε τη 2η θέση.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα στους αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή είναι τα εξής:

Κόμπο
• 1η θέση – 73,5333β.
Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κοκκινάκη Μαρία, Μακρινάκη Ιωάννα, Μηνά Μαρία, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Μπόκου Αντωνία, Ντουρουντάκη Αντωνία, Πανάγαρη Αργυρώ, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τσιφετάκη Μαρία (R Βλαχαντώνη Παναγιώτα – Κανατάκη Ειρήνη)

Σόλο
• 9η θέση – 70.0982β.
Τζατζιμάκη Αγγελική
• 15η θέση – 69.0689β.
Μηνά Μαρία

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΝΟΧ:

Ο πρόεδρος, Δημήτριος Λειψάκης και το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συγχαίρουν θερμά την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης κορασίδων Α για την εξαιρετική τους παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Λάρισα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια της αποστολής αλλά και στις προπονήτριες τους, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, Αρια Δασκαλάκη, Γιάνα Γκεοργκίεβα και Φραντζέσκα Αμπελά.

Τα κορίτσια του Ομίλου μας κατάφεραν να επιβεβαιώσουν το ταλέντο τους, αλλά και τη μακρά παράδοση που κατέχουν στο άθλημα με τα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν στα αγωνίσματα του ομαδικού και του κόμπο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook