Λήξη… συναγερμού!

Tο μεγαλύτερο blackout στην ιστορία των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης έλαβε τέλος, αφού έπειτα από σχεδόν 7 ώρες στο «σκοτάδι», ο μεγαλύτερος τεχνολογικός «κολοσσός» παγκοσμίως, το Facebook, επανέρχεται σταδιακά σε λειτουργία.

Λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα το Facebook επανήλθε βάζοντας τέλος στο μεγαλύτερο διαδικτυακό “blackout”!

η επαναφορά των τριών μεγάλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνοδεύτεαι από αρκετά προβλήματα, τα οποία οι υπεύθυνοι καταβάλουν αγώνα δρόμου για να τα λύσουν.

Το θρίλερ, ωστόσο, με προεκτάσεις σε πολλαπλά επίπεδα με το κρασάρισμα των μεγάλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο. Facebook, Instagram και Whatsapp, εξελίφθηκε σε οικονομικό κραχ για την εταιρεία του Ζούκερμπεργκ, η οποία είχε πολύ μεγάλες οικονομικές απώλειες.

Οι μετοχές του Ζούκερμπεργκ παρουσίασαν κατακόρυφη πρώτη, με τις απώλειες για τον μεγιστάνα των social media να υπολογίζονται σε ένα ποσό άνω των 7 δισ. δολαρίων, ενώ για την εταιρεία, οι απώλειες υπολογίζονται – μέχρι τώρα- στα 50 δισ. δολάρια.

Όσοι επιχειρούσαν να συνδεθούν μέσω υπολογιστή στο Facebook έβλεπαν το μήνυμα «Site down», ενω στις κινητές συσκευές αδυνατούσαν να δουν ενημερώσεις και νέα μηνύματα, τόσο στο Facebook, όσο και στο Instagram, αλλά και στο Whatsapp. Το κοινό όλων αυτών των πλατφορμών είναι πως, απλά, ανήκουν στην ίδια «οικογένεια», αυτή του Facebook.

Με πληροφορίες από protothema.gr 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook