H νέα ήττα από την ΑΕΚ και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε έφεραν ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ με τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Βλάχο να αποτελεί παρελθόν από την κρητική ομάδα μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας σε αυτήν.

Ο έφορος του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ Μάνος Ξημέρης συναντήθηκε για πάνω από 3 ώρες την Δευτέρα το μεσημέρι με τον Βαγγέλη Βλάχο και στο τέλος της συνάντησης αποφασίστηκε η απόλυση του.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ για την λύση της συνεργασίας δεν αναφέρει κάποιο λόγω για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών όμως σύμφωνα με πληροφορίες στον έμπειρο τεχνικό χρεώνεται και το γεγονός ότι είχε ραγίσει το γυαλί στις σχέσεις του με αρκετούς παίκτες της ομάδας.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΟΦΗ αναφέρει: «Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Βαγγέλη Βλάχο. Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ οφείλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον κ. Βλάχο, για την πολύτιμη προσφορά του στο σύλλογο, στους 23 μήνες που βρισκόταν στην ομάδα.

Τον προπονητή, που συνέδεσε το όνομά του με την άνοδο της ομάδας μας στην Α2 πέρυσι και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου, να ολοκληρωθεί η συνεργασία μας και η διοίκηση αλλά και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας μας ,τον ευχαριστούν ιδιαιτέρως για την πολύτιμη προσφορά του στο σύλλογο και του εύχονται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της διαδρομής του».

Μέχρι την Τρίτη το βράδυ ο νέος τεχνικός

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Βλάχου οι επαφές με τους υποψήφιους προπονητές θα γίνουν από την Τρίτη το πρωί καθώς την Δευτέρα το βράδυ θα γίνει μια σύσκεψη του Μάνου Ξημέρη με τους Μανόλη Σφακιανάκη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλη Ξημέρη και σε αυτή θα αποφασιστεί ποιοί θα είναι οι προπονητές που θα πάρουν το χρίσμα του φαβορί για τον αντικαταστάτη του Β. Βλάχου στον πάγκο της ομάδας.

Πάντως στην επιφάνεια έχουν έρθει ήδη τα πρώτα υποψήφια ονόματα και αφορούν δύο ελεύθερους προπονητές αυτό το διάστημα που έχουν εμπειρία από την Α2 κατηγορία. Ο λόγος για τους Κώστα Σορώτο και Λευτέρη Καραγιάννη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook