Αρκετές οι συλλήψεις από την αστυνομία.

Οι διαρρήκτες κάνουν “πάρτι” (και) το τελευταίο διάστημα στην Κρήτη, με την αστυνομία η αλήθεια είναι, να έχει πολλή δουλειά!

Σε μία περίπτωση στον Δήμο Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από οικία κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Ο αλλοδαπός αναζητήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη  τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Συνελήφθη, χθες (08.10.2021) το απόγευμα στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Επίσης, χθες το πρωί άγνωστος δράστης στο Ρέθυμνο αφαίρεσε από οικία το χρηματικό ποσό των 520 ευρώ, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα.

Ο Έλληνας δράστης αφού αναζητήθηκε, συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη  τα οποία και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Τέλος, ακόμα μία διάρρηξη είχαμε στο Λασίθι, όπου συνελήφθη, χθες  το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου Έλληνας που αφαίρεσε από επιχείρηση πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Αφού συνελήφθη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και τα έγγραφα τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Μαλιστα σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook