Νίκη παραμονής ή κατάθεση ψυχής; Όπως και να ‘χει η Χερσόνησος, χωρίς να εντυπωσιάσει, κατάφερε να κάμψει το εμπόδιο του Ασπροπύργου και να δηλώσει παρών ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι παίκτες του Άγγελου Βαρδάκη, έπαιξαν με ψυχή και μυαλό και δίκαια έφτασαν στην επικράτησε με 2-0 και πλέον θα πάει στα Μέγαρα με ανεβασμένη την Ψυχολογία.

Μόλις στο 10’ η Χερσόνησος μπήκε σε θέση οδηγού. Ο Μποταϊτης πήγε να γυρίσει στον Παναγιωτόπουλο, ο Καλογέρης τον πίεσε, ο πορτιέρο του Ασπροπύργου έκανε το λάθος, η μπάλα πήγε στον Γιακουμάκη και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ.  

Ο Ασπρόπυργος προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο οι προσπάθειες των παικτών του Γέφτοβιτς δεν έβρισκαν στόχο. Στο 33’ ο Σεμερτζίδης σέντραρε από αριστερά, ο Φώσκολος από πλεονεκτική δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια.

Πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου σαρανταπεντάλεπτου, η Χερσόνησος έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μασέλης μπήκε από αριστερά στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή έκοψε στον Καλογέρη, αυτός έκανε το σουτ, ο Παναγιωτόπουλος έδιωξε με τα πόδια.

Στο 76’ ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος για τους γηπεδούχους. Ο Καλογέρης μπήκε από τα αριστερά, έκανε το σουτ, ο Παναγιωτόπουλος απέκρουσε ασθενώς, ο Κίτσας πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Χερσόνησος: Καλομοίρης, Μασέλης, Αραβιάκης, Γενιτσαρίδης, Φιλιππάκος, Γιακουμάκης (76’ Μπέρκης), Κίτσας (92’ Μαραγκουδάκης), Σωμαράκης, Χαλκιαδάκης, Βλάχος (69’ Ανωγειανάκης), Καλογέρης

Ασπρόπυργος: Παναγιωτόπουλος, Καλογρίδης, Γαλάνης, Τσούπρος (λ.τ 23’ Γανωτής), Άγγος, Μποταϊτης, Σεμερτζίδης, Λίγγος, Σαββίδης (54’ Λιοσάτος), Φώσκολος, Μιλόσεβιτς (69’ Φυσαράκης). 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook