Οι coffee experts της Αρχοντάκης θα ψήνουν παραδοσιακό ελληνικό καφέ και θα σερβίρουν Speciality espresso CUP από 100% κόκκους Arabica και ιδιαίτερους μονοποικιλιακούς από τον Παναμά και την Τανζανία

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση στο Coffee Festival της Αθήνας, η εταιρεία Β. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο Cyprus Coffee Festival, που θα διεξαχθεί στη Λεμεσό 15-17 Οκτωβρίου 2021.

Η Β. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ θα βρίσκεται εκεί σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο καφέ, για να συστήσει τα προϊόντα της στο κοινό και τους επαγγελματίες της καφεστίασης της Κύπρου, αλλά και να μυήσει τους επισκέπτες στην τέχνη του καφέ της απόλαυσης.

Οι coffee experts της Αρχοντάκης θα ψήνουν παραδοσιακό ελληνικό καφέ και θα σερβίρουν Speciality espresso CUP από 100% κόκκους Arabica και ιδιαίτερους μονοποικιλιακούς από τον Παναμά και την Τανζανία.

Τέλος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο spread πραλίνας φουντουκιού Dorothy Noovel με πραγματική σοκολάτα και γάλα, που αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στη γκάμα προϊόντων της εταιρείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook