Με τα ιερά δεσμά του γάμου και υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ο πολιτικός τους γάμος έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όπως το επιθυμούσαν κι έχοντας στο πλευρό τους λίγους καλούς τους φίλους.

Αναλυτικότερα ο γάμος τελέστηκε στις 6.15 μ.μ. σε μεγάλο ξενοδοχείο από τον αντιδήμαρχο του νησιού, Γιάννη Μπελεγρή, ενώ προσκεκλημένοι του ζευγαριού ήταν άνθρωποι της οικογένειάς τους και στενοί φίλοι, όπως ο γνωστός σκηνοθέτης, Νίκος Περράκης, ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης και η Κατρίνα Τσάνταλη.

Η είδηση του γάμου τους κατάφερε να κρατηθεί μυστική μέχρι και την τελευταία ημέρα μιας και επιθυμία και των δυο ήταν αυτή η στιγμή να είναι μόνο δική τους χωρίς κάμερες και φωτογράφους. Μάλιστα μέσω τρίτων, η Τόνια και ο Κωστής ευχαρίστησαν τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που βρέθηκαν εκεί κερνώντας τους γλυκά ενημερώνοντας όμως πως δεν θα βγουν από τον χώρο για να φωτογραφηθούν.

Όσον αφορά το νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου; Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποκάλυψε στην εκπομπή Mega Καλημέρα πως η ηθοποιός φορούσε ένα Mi-Ro λευκό, πολύ λιτό και απλό.

Το ζευγάρι επέλεξε μια μπομπονιέρα-πουγκί, η οποία συνοδευόταν με ένα γλαστράκι που έγραφε: «Ευχαριστούμε πολύ, Κωστής & Τόνια, 11-10-2021».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook