Τέλειο συνοδευτικό για τον καφέ

Υλικά

2 φλ. τσαγιού βούτυρο μαλακό
1 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2
Λιώστε το βούτυρο με την καστασνή ζάχαρη σε μεσαία θερμοκρασία για 5-7 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέστε 3 και 3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 4
Μεταφέρετε τη ζύμη σε μια καθαρή επιφάνεια και ζυμώστε για 5 λεπτά, προσθέτοντας σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι.
Βήμα 5
Ανοίξτε τη ζύμη σε πάχος περίπου 2,5- 5 εκατοστά.
Βήμα 6
Κόψτε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια, τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα σε σχετική απόσταση το ένα με το άλλο και κάντε τρύπες με ένα πιρούνι.
Βήμα 7
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά.

Πηγή: newsbeast.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook