Το όνομα της ΠΑΕ Χανιά και του Αντώνη Ροκάκη επικαλέστηκαν άγνωστοι για να υποκλέψουν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και καρτών όπως καταγγέλλει η ομάδα.

Συγκεκριμένα η χανιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωσε για το θέμα αυτό σημειώνοντας ότι έχουν ενημερωθεί και οι αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ»

Η «ΠΑΕ Χανιά» με αίσθημα ευθύνης επιθυμεί να ενημερώσει την αθλητική «οικογένεια» ότι πληροφορήθηκε σήμερα από γυμναστές των Χανίων πως δέχτηκαν επικοινωνία από άγνωστα σε αυτήν πρόσωπα, τα οποία επικαλέστηκαν το όνομα του Προέδρου της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνη Ροκάκη, με σκοπό να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και καρτών, με πρόσχημα επαγγελματική συνεργασία για την υποστήριξη των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ο Πρόεδρος της «ΠΑΕ Χανιά» έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές παρακαλώντας να λάβουν άμεσα τα αναγκαία νόμιμα προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα για την προστασία των συμπολιτών του.

Παρακαλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην εμπιστεύονται για κανέναν λόγο ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα σε οποιονδήποτε τρίτο.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook