Ζητά παράταση της προθεσμίας για να υποβάλει τις αναγκαίες υπογραφές

Οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ είναι ραγδαίες καθώς σήμερα ο γραμματέας της Κ.Ο του κόμματος και Βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου με επιστολή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) γνωστοποίησε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Κεγκέρογλου ζήτησε προθεσμία μίας εβδομάδας, έτσι ώστε να συγκεντρώσει και να καταθέσει τις απαιτούμενες υπογραφές που χρειάζεται κάποιος για να είναι υποψήφιος. Δηλαδή 45 από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ή από 5.000 μέλη του κόμματος. 

Ωστόσο εάν δεν υπάρξει θετική απάντηση από την εφορευτική επιτροπή του ΚΙΝΑΛ τότε οι υποψηφιότητες θα παραμείνουν τρεις (Ανδρουλάκης, Λοβέρδος, Καστανίδης). 

Σημειώνεται πως η συνεδρίαση του οργάνου θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στις 10:00.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε ο βουλευτής Ηρακλείου στην ΕΔΕΚΑΠ:

“Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας – τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook