Εναλλακτική πρόταση της ελληνικής, παραδοσιακής συνταγής

Υλικά

2 φλ. τσαγιού κολοκυθάκια τριμμένα
1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 αβγά
1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα σε κύβους
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
2 κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε σε ένα μπολ τα κολοκυθάκια, τα αβγά, το κρεμμύδι, το αλεύρι, την παρμεζάνα, τη μοτσαρέλα και το αλάτι.
Βήμα 2
Ανακατέψτε αρκετά, ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 3
Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
Βήμα 4
Με την βοήθεια ενός κουταλιού ρίξτε λίγο λίγο από το μείγμα με τα κολοκυθάκια και μαγειρέψτε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook