Εναλλακτική πρόταση της ελληνικής, παραδοσιακής συνταγής

Υλικά

2 φλ. τσαγιού κολοκυθάκια τριμμένα
1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 αβγά
1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα σε κύβους
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
2 κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε σε ένα μπολ τα κολοκυθάκια, τα αβγά, το κρεμμύδι, το αλεύρι, την παρμεζάνα, τη μοτσαρέλα και το αλάτι.
Βήμα 2
Ανακατέψτε αρκετά, ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 3
Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
Βήμα 4
Με την βοήθεια ενός κουταλιού ρίξτε λίγο λίγο από το μείγμα με τα κολοκυθάκια και μαγειρέψτε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.

Πηγή: newsbeast.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook