Απαντήσεις έδινε η Μίνα Αρναούτη σε ερωτήσεις ακολούθων της στο Instagram ένα Q&A, όταν ένας από τους ακολούθους τη ρώτησε αν έπαιρνε χρήματα από τον Παντελή Παντελίδη.

Η Μίνα Αρναούτη έδωσε αφοπλιστική απάντηση, γράφοντας: “Πέρα από δυο πακέτα τσιγάρα (τότε κάπνιζα και λίγο) δεν έχω πάρει τίποτα ποτέ. Ακόμα όμως και αν έπαιρνα δεν ήταν ανήλικος. Αν κάποιος θέλει να δώσει κάτι είναι δική του υπόθεση και θα έχει τους λόγους του. Δεν αφορά κανέναν άλλον”.

Στη συνέχεια έκανε αναπαραγωγή δημοσιευμάτων που βασίστηκαν στην απάντηση που έδωσε και ξέσπασε εκφράζοντας τη θλίψη της. Όπως σημείωσε: “Πόσο θλίβομαι όταν διαβάζω αυτούς τους τίτλους  που συνοδεύουν το όνομά μου. Όχι ότι φταίνε όσοι τα γράφουν (εκτός από έναν) φταίνε όσοι έκαναν διασπορά ψευδών ειδήσεων για να έχουν κάποιοι σήμερα τέτοιες απορίες και ανησυχίες τια το πρόσωπό μου.

Γιατί να συνδέομαι με αυτά; Σε τι έχω φταίξει πια; Τι σχέση έχω εγώ με αυτή την εμετική ζωή και με αυτήν την εικόνα που τόσα χρόνια προσπαθούσαν  να με ταυτίσουν;

Νομίζετε ότι όλα τελείωσαν και ότι ασχολούμαι με ότι μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου να παίζει με τέτοια άρθρα; Τα σιχαίνομαι. Όμως είμαι άνθρωπος και έχουν περάσει 5,5 χρόνια και ακόμα δέχομαι τέτοιες προσβολές!

Πόσο να μην μιλάω. Είναι απλά τραγικό από το πουθενά να δέχεσαι ερωτήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τη ζωή σου και με την  προσωπικότητά σου.  Είναι σαν να σε ρωτάνε μια άλλη… με εξοργίζει. Δεν θα πάψει ποτέ να με εξοργίζει.

Η Μίνα Αρναούτη τον Φεβρουάριο του 2016 βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη το μοιραίο βράδυ του τραγικού δυστυχήματος όπου ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook