Η υπόθεση έχει (σχεδόν) “μονοπωλήσει” το Πανελλήνιο ενδιαφέρον – Το Flashnews.gr επικοινώνησε με τον Χανιώτη δικηγόρο Μανώλη Βαμβουνάκη.

Η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι της Έφης Κακαράντζουλα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο! Η υπόθεση ήδη βρίσκεται στα δικαστήρια, με αμφότερες τις εμπλεκόμενες να έχουν ήδη καταθέσει.

Η δίκη βρίσκεται ήδη στην τελική της ευθεία, αφού η πρωτόδικη, τουλάχιστον, απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews, αναμένεται για τα τέλη του τρέχοντος μήνα Οκτωβρίου ή έστω τις αρχές του Νοέμβρη.

Χτες, στην εκπομπή του MEGA “Live News” υπήρξε μια καταγγελία, συγκρατούμενης της Έφης Κακαράντζουλα στις φυλακές της Θήβας, ότι η 36χρονη κατηγορούμενη έκλεβε μέσα στις φυλακές! 

Ο Χανιώτης δικηγόρος της 36χρονης, Μανώλης Βαμβουνάκης, διέψευσε τις κατηγορίες αυτές στην εκπομπή. Το Flashnews.gr επικοινώνησε μαζί του, με τον κ. Βαμβουνάκη να επιβεβαιώνει ότι η πελάτης του “δεν έχει καμία πειθαρχική παράβαση”.

Μάλιστα, ο Χανιώτης συνήγορος της Έφης Κακαράντζουλα είναι ο ένας από τους τρεις που έχουν αναλάβει την υπεράσπισή της, με τους άλλους δύο να είναι ο Σπύρος Κεχαγιόγλου και ο Νίκος Καράμπελας.

Τι αναμένεται στο δικαστήριο

Η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης έχει φτάσει πλέον σε πολύ οριακό σημείο. Την ερχόμενη Πέμπτη (21/10) αναμένεται η εισαγγελική πρόταση για το αν η πράξη της Έφης Κακαράντζουλα είναι “απόπειρα ανθρωποκτονίας” ή “βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη”. Στην πρώτη περίπτωση δηλαδή θα αποδειχτεί αν είχε πρόθεση να αφαιρέσει τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου και στη δεύτερη να της προκαλέσει, απλώς, βλάβη.

Από κει και πέρα θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης, μέχρι να φτάσουμε στην πρωτόδικη απόφαση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook