O Ρουμάνος κατηγορούμενος για το έγκλημα που πάγωσε την Κυπαρισσία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Το σχόλιο σωφρονιστικών για τον ξυλοδαρμό του…

Επίθεση στις φυλακές Ναυπλίου δέχθηκε ο 39χρονος Ρουμάνος που έχει κριθεί προφυλακιστέος για το θάνατο της συντρόφου του Μόνικα Γκιους στην Κυπαρισσία, η οποία βρέθηκε θαμμένη και «τσιμεντωμένη» στην αυλή του σπιτιού που έμεναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση σε βάρος του Ρουμάνου έγινε από Αλβανό συγκρατούμενό του. Ο Ρουμάνος μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάποιο σοβαρό τραύμα και στη συνέχεια επέστρεψε στις φυλακές, αλλάζοντας κελί.

Πηγές από τις φυλακές Ναυπλίου κάνουν λόγο στο tharrosnews.gr, για συνηθισμένες συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων και όχι για την τήρηση του «άγραφου νόμου» των φυλακών. Εν τω μεταξύ, τη διενέργεια αυτοψίας στη σκηνή του εγκλήματος προτίθεται να ζητήσει ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, ως συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου Ρουμάνου για το φόνο της 42χρονης.

Η Μόνικα Γκιους είχε εξαφανισθεί το Φεβρουάριο, ενώ η εξαφάνιση δηλώθηκε από οικείους της τον Ιούνιο. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που το είχαν νοικιάσει στη Μόνικα και το σύντροφό της, ο οποίος είχε φύγει από τη χώρα, το επισκέφτηκαν και διαπίστωσαν σε ένα σημείο στην αυλή ότι το τσιμέντο ήταν διαφορετικό.

Ειδοποίησαν την Αστυνομία και όταν έσκαψαν, αποκαλύφθηκε το μακάβριο μυστικό της θαμμένης γυναίκας, η οποία βρέθηκε γυμνή και σε εμβρυική στάση. Ως πρώτο ύποπτο οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 39χρονο σύντροφό της, ο οποίος όμως βρισκόταν στο εξωτερικό και τελικά συνελήφθη με διεθνές ένταλμα στην Ολλανδία, όταν και πήγε και παραδόθηκε μόνος του, ενώ αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση θανάτου της γυναίκας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook