Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Χερσονήσου καλεί τα μέλη του συλλόγου όπως συμμετάσχουν στην απολογιστική –εκλογική  Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί την Δευτέρα  18 Οκτώβρη, στις 19.00 το απόγευμα διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής ΖΟΟΜ .

Επίσης προσκαλεί τα μέλη του όπως συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Οκτώβρη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στα γραφεία του Πολιτιστικού Κέντρου  Λιμένα Χερσονήσου  , δίπλα στο αγροτικό ιατρείο (Τ.Ο.Μ.Υ. ) και πάνω από τα Κ.Α.Π.Η , στον δεύτερο όροφο !

Στην εκλογική διαδικασία εκτός από την ανάδειξη του νέου  Δ.Σ. του συλλόγου θα υπάρχει επίσης κάλπη για την  εκλογή ελεγκτικής επιτροπής καθώς επίσης κάλπη για την εκπροσώπηση  της Χερσονήσου στον Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης και κατ’ επέκταση στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) .

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

“Όπως είναι ευνόητο η συμμετοχή σας κρίνετε περισσότερο από απαραίτητη , ιδιαίτερα στην σημερινή κρίσιμη εποχή, όπου οι φορείς της επιχειρηματικότητας  καλούνται να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες αποφάσεις  για την εθνική οικονομία και την στήριξη του τουριστικού κλάδου .

Η Χερσόνησος, ο Δήμος ολόκληρος, απέδειξε αυτά τα δυο δύσκολα χρόνια  της πανδημίας ότι δικαίως θεωρείται  ο κυρίαρχος Δήμος για το τουριστικό προϊόν της Κρήτης και της χώρας.

Καλούμαστε όμως τώρα  να αποδείξουμε μέσω της συμμετοχής μας κυρίως στην εκλογική διαδικασία , ότι απαιτείτε η εκπροσώπηση της  Χερσονήσου στις σημαντικές αποφάσεις  που αφορούν την επιχειρηματικότητα , τον τουρισμό , την ανάπτυξη του κλάδου μας .
Τέλος , όποιος /α συνάδελφος θέλει να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία , είτε για την εκλογή Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου , είτε για την εκπροσώπηση στην ΟΕΣΚ , είτε για την ελεγκτική  επιτροπή μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα

Κώστας Ασπετάκης: 697 6991465
Mύρων Κανάκης: 698 1749483
Xριστίνα Παπαγιανάκη: 697 8808252 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook