O Μένιος Φουρθιώτης με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι θα επιστρέψει στον χώρο του Τύπου μετά την αποφυλάκισή του.

Ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης που πρόσφατα αποφυλακίστηκε με συγκεκριμένους όρους από τον Κορυδαλλό, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον χώρο του Τύπου, όπως δηλώνει ο ίδιος.

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε κληθεί να πληρώσει εγγύηση 30.000 ευρώ, πρέπει να παρουσιάζεται 3 φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα. Για πρώτη φορά μπήκε και ο όρος της απαγόρευσης να εμφανίζεται σε τηλεοπτικά προγράμματα.

Πώς θα ξεπεράσει το «μπλόκο» της TV

Την περασμένη Παρασκευή, η εταιρεία του παρουσιαστή έβγαλε ανακοίνωση ότι η εβδομαδιαία κυριακάτικη εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» θα επιστρέψει την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, με τον Φουρθιώτη, αν αυτό γίνει πραγματικότητα, να επιστρέφει στα ΜΜΕ.

Η εταιρεία Αποκαλυπτικά news υποστηρίζει ότι η εφημερίδα, της οποίας εκδότης είναι ο Μένιος Φουρθιώτης, «έσπασε ρεκόρ πωλήσεων από τα πρώτα της κιόλας φύλλα».

Το μήνυμα Φουρθιώτη

Στην ανακοίνωση του Μένιου Φουρθιώτη υπάρχει και ένα μήνυμα. Η επανέκδοση της εφημερίδας «για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης», σημειώνει ο παρουσιαστής με νόημα. Δεν κατονομάζει, όμως, κάποιον.

Οι κατηγορίες σε αστυνομικό

Για τη συγκεκριμένη είδηση μίλησαν και στην εκπομπή του Ant1, «Πρωινό», όπου ο Βαγγέλης Περρής υπενθύμισε ότι στο τελευταίο της φύλλο η εφημερίδα, πριν την 5μηνη φυλάκιση του παρουσιαστή, υπήρχε άρθρο που «κάρφωνε» αστυνομικό, ο οποίος… ήθελε να σκοτώσει τον Μένιο Φουρθιώτη.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα επρόκειτο να γίνει η δίκη στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων για τη μήνυση που άσκησε στον Μένιο Φουρθιώτη η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία κατηγορεί τον παρουσιαστή ότι της έκλεψε 200.000 ευρώ. Η δίκη, κατά πάσα πιθανότητα, θα πάρει αναβολή, καθώς ο Φουρθιώτης είναι στο νοσοκομείο ΚΑΤ μετά από χειρουργείο που έκανε.

O Μένιος Φουρθιώτης με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι θα επιστρέψει στον χώρο του Τύπου μετά την αποφυλάκισή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook