Το παράξενο συμβάν σημειώθηκε εχθές, Κυριακή, στον σταθμό «Φιλιόβσκι Παρκ» της Μόσχας – Γλίτωσε χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά του οδηγού

Επίδειξη γρήγορων αντανακλαστικών έκανε ένα μηχανοδηγός του μετρό της Μόσχας, όταν ξαφνικά ένας άνδρας, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, πήδηξε μπροστά από τον συρμό καθώς αυτός έφτανε στον σταθμό «Φιλιόβσκι Παρκ».

Στο viral κλιπ που καταγράφει την παράξενη σκηνή και κάνει τον γύρο των ρωσικών ΜΜΕ, ένας άνδρας εμφανίζεται να πηδάει στις ράγες καθώς ο συρμός μπαίνει στον σταθμό. Χάρη στη μικρή ταχύτητα του συρμού και τα αστραπιαία αντανακλαστικά του μηχανοδηγού, που πάτησε το φρένο έκτακτης ανάγκης αμέσως μετά το άλμα, ο άνδρας δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ωστόσο, σύμφωνα με το Russia Today, δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπος με νομικές επιπτώσεις για την πράξη του.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η υπηρεσία του μετρό μετά το περιστατικό, και την οποία δημοσίευσε το πρακτορείο RIA, «προσωπικό του μετρό σήκωσε τον πεσμένο άνδρα από τις ράγες αμέσως μετά το συμβάν».

Όπως αναφέρει το RT, αν και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο τι συνέβη, μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και φέρεται να τραβήχτηκε από κάμερα πάνω στον συρμό υποδηλώνει ότι ο νεαρός άνδρας μπορεί να πήδηξε επίτηδες μπροστά από το τρένο.

Όποια κι αν ήταν τα κίνητρά του, συμπληρώνει το δημοσίευμα, είναι πολύ πιθανό να του επιβληθεί ένα υψηλό πρόστιμο, καθως «διέκοψε την ομαλή λειτουργία του μετρό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook