Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στην πρώτη του συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ στην ιστορία βρέθηκε πολύ κοντά στο να περάσει και στην γ’ φάση αποκλείοντας μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και ο Πανσερραϊκός προκρίθηκε στα πέναλτι με 5-4.

Η θεσσαλική ομάδα προηγήθηκε στο 17’ με τον Μπλέντι με την… απάντηση των «λιονταριών» να είναι άμεση (22’ πεν. Γκούρτσας).

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι όπου ο Πανσερραϊκός ήταν πιο ψύχραιμος και εύστοχος παίρνοντας έστω και δύσκολα το… εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα φιλοξενήσει στην έδρα του τον Εργοτέλη.

Οικονόμος (Γιώργος Καλτέκης): Μπαχτσιβάνος, Καραγιάννης, Πούτας (118\’ Πρικάκης), Φλώρος, Οικονόμου, Νικούλης, Μπλέντι, Κέρι (64\’ Γασπαράτος, 106\’ Κουλτσιάκης), Μπανούσης, Μπαλής, Καράμπελας.

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Κολίτσης, Μιλένκοβιτς, Δ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου (74\’ Σοάρες), Σαλαμαστράκης, Βουτσιάς, Γκούρτσας (72\’ Στεφανίδης), Κυριακίδης (83\’ Γκόμεζ), Ανάκογλου, Μουσικάκης.


Λευτέρης Αντωνακάκης

φωτογραφία από athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook